Diari Més

Tots els jugadors i treballadors del Nàstic donen negatiu en covid-19

L'equip continua amb la pretemporada programada que arrencarà demà amb el primer entrenament

Pedro Martín, Gerard Oliva i Pol Ballesteros durant el dia d'ahir al Nou Estadi.

Tots els jugadors i treballadors del Nàstic donen negatiu en covid-19Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bones notícies per al Club Gimnàstic de Tarragona. Aquesta tarda el club ha informat que de les 52 proves PCR que es van realitzar ahir al matí a futbolistes, cos tècnic i treballadors del club han donat, totes han donat negatiu en covid-19 i, per tant, no hi ha cap risc de contagi dins de l'entitat.

Això fa que el club pugui continuar amb la pretemporada tal i com la tenia programada i demà al matí realitzi el primer entrenament.

El conjunt entrenat per Toni Seligrat començarà els entrenaments de preparació per la nova temporada 2020-2021 demà al matí, a partir de les 9.30 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi. Els terrenys de joc del Nou Estadi i del camp annex tornaran a acollir sessions de treball del primer després de gairebé 5 mesos d’inactivitat esportiva.

En aquestes primeres dues setmanes, el jugadors del primer equip realitzaran una readaptació als estímuls condicionals del futbol amb la reintroducció individualment de gestos tècnics, degut al període perllongat d’inactivitat sobre els terrenys de joc.
Aquests dies serviran per preparar l’organisme i l’estat físic abans d’iniciar les carregues de treball que s’estableixen habitualment en una pretemporada; i així iniciar-la en un estat físic òptim.
tracking