Diari Més

Cheikh Sarr marxarà cedit al Real Oviedo en les pròximes hores

El porter grana jugarà aquesta temporada amb el filial del conjunt asturià per demostrar la seva vàlua

Cheikh Sarr i Thomas Amang en un entrenament amb el Nàstic.

Cheikh Sarr marxarà cedit al Real Oviedo en les pròximes horesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cheikh Sarr té les hores comptades al Nàstic, almenys per aquesta temporada. El Real Oviedo, el Nàstic i el jugador han arribat a un acord per a la seva cessió al filial del conjunt asturià per aquesta temporada i amb opció de compra. L’acord està a punt de tancar-se i, segons ha pogut saber Diari Més, tot indica que ho farà en les pròximes hores.

Cheikh Sarr no ha disputat cap partit oficial amb el primer equip del Nàstic, ja que aquesta passada temporada ha estat la primera amb el primer equip, però se l’ha passat tota a la banqueta, a l’ombra de Bernabé Barragán. El meta senegalès no ha tingut la confiança de Toni Seligrat, tot i els informes favorables que indiquen que Cheikh té aptituds per convertir-se en un bon porter. De fet, en la seva etapa de juvenil va rebre ofertes de clubs europeus importants, tot i que el Nàstic va preferir quedar-se aquest jove futbolista.

Tot i creure en el futur d’aquest porter, el club ha cregut òptim cedir-lo a un altre equip perquè pugui comptar amb els minuts que no ha disposat a Tarragona i que tampoc disposaria la temporada 2020-21, ja que per aquesta han fitxat a un porter jove, Gonzi, i estan ultimant les negociacions amb un de veterà que complementi aquesta zona.

Un vell conegut de Cheikh ha estat el qui ha fet possible la seva cessió pel Real Oviedo, David Comamala, el mateix que el va portar a Tarragona. Comamala, antic director esportiu del juvenil i del filial del Nàstic, és ara a la secretaria tècnica del Real Oviedo i ha decidit emportar-se aquesta jove promesa per a rellançar-lo en la seva carrera.

Per al Nàstic, la cessió és la millor opció, ja que podrà fer un seguiment del futbolista per analitzar si, en un futur, podria tenir un rol en aquest equip o si continua sense convèncer. Amb tot, l’Oviedo s’ha guardat una opció de compra, al voltant d’uns 500.000 euros, per si decideix quedar-se amb els drets del futbolista, de cara a tenir un paper destacat en el primer equip, que milita a Segona Divisió A.

Thomas Amang encara no s’ha presentat

Thomas Amang encara no ha passat les proves PCR amb el Nàstic i, per tant, tampoc es vestirà de curt avui amb els seus companys. El davanter, que té contracte amb el club tarragoní, no va reincorporar-se amb els seus companys i continua de vacances fora d’Espanya. Des del club confien que l’atacant, que enguany hauria de ser un dels revulsius més importants, arribi aviat a Tarragona per a passar les proves PCR i situar-se, amb la resta de companys, sota les ordres de Toni Seligrat per preparar la temporada.

tracking