Diari Més

Juan Rodríguez, Giner, Pereira i Habran no apareixen pel Nou Estadi

El club els va donar permís per no presentar-se a les proves PCR i poder buscar un nou equip

Gonzi, el nou fitxatge del Nàstic (esquerra) esperant fer-se les proves PCR.

Juan Rodríguez, Giner, Pereira i Habran no apareixen pel Nou EstadiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic 2020-21 comença a prendre forma i ahir va encetar el seu primer dia de pretemporada, en una jornada atípica, ja que els futbolistes no es van vestir de curt. Ahir era el torn de passar les proves PCR, de les quals s’espera conèixer el resultat durant el dia d’avui, i van assistir-hi tots els futbolistes, inclòs el primer fitxatge oficial, Gonzi, excepte quatre que tenen els dos peus fora de Tarragona de cara a aquesta temporada que té previst arrencar a finals de setembre o principis d’octubre, a tot estirar. Aquests quatre futbolistes que no van aparèixer ahir pel Nou Estadi, amb permís del club, són Juan Rodríguez, Ferran Giner, Jonathan Pereira i Romain Habran, tots ells arribats la temporada passada.

Tal com ja ha anat informant Diari Més, el club no compta amb aquests quatre futbolistes que, durant la campanya anterior, no van oferir el rendiment esperat. D’aquests, potser el que millor va funcionar va ser el central, Juan Rodríguez, però la falta de contundència general en la línia defensiva l’ha perjudicat i el central haurà de buscar nou equip. Un dels conjunts amb els quals ja se l’ha començat a relacionar és amb el Racing de Ferrol, també de Segona Divisió B, tot i que encara no hi ha res en ferm.

La gran decepció de la temporada passada la van compartir Jonathan Pereira i Romain Habran, dos futbolistes que van arribar per a marcar les diferències dins el terreny de joc però que pràcticament no van oferir res. El baix rendiment i l’elevada fitxa fan que el club no vulgui comptar amb ells per aquesta temporada. De fet, Habran ja va marxar cedit en el mercat d’hivern al Melilla, però el seu rendiment no va millorar gaire més. Finalment, la segona etapa de Ferran Giner en terres tarragonines tampoc ha estat l’esperada i, tot i l’entrega que ha demostrat en molts partits, el seu nivell no ha estat a l’altura d’un equip que lluita per l’ascens a Segona Divisió A. De fet, Giner ja va estar en la rampa de sortida durant l’anterior mercat de fitxatges, però finalment va aconseguir quedar-se a Tarragona. En aquesta ocasió, però, sembla que no succeirà el mateix, ja que el club no ha volgut que s’incorpori el primer dia de la pretemporada amb la resta de companys.

El qui si va presentar-se ahir a les proves PCR va ser Joel Lasso, qui va anar cedit al Badalona al mes de gener per falta de minuts al Nàstic. No sembla que el club compti amb ell per aquesta temporada, però potser podria buscar-li una cessió per a veure el rendiment que pot oferir el davanter en un equip on tingui més oportunitats de jugar i veure si és vàlid per a jugar al Nàstic en un futur pròxim.

El que està clar és que el club vol que Rodríguez, Giner, Pereira i Habran marxin com més aviat millor i per això els ha donat uns dies de permís, perquè puguin centrar-se en la cerca d’un nou equip que els vulgui i evitar un cas semblant al de Lolo Plá, que va quedar-se al club sense dorsal durant el passat mercat d’hivern, abans de rescindir.

tracking