Diari Més

Futbol Platja

Llorenç Gómez tanca amb doblet la seva aventura amb el BSC Aramis

El torrenc ha guanyat la Lliga i la Supercopa

El conjunt del BSC Aramis celebrant la Lliga i la Supercopa.

Llorenç Gómez tanca amb doblet la seva aventura amb el BSC AramisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Llorenç Gómez torna cap a Torredembarra amb un doblet en la seva aventura hongaresa, amb el BSC Aramis. El conjunt on exerceix d’entrenador i de jugador va aconseguir guanyar la lliga el cap de setmana passat i aquest dissabte va alçar-se amb la Supercopa. El BSC Aramis va aconseguir derrotar l’Energia SC per 3 a 7, una setmana després que el conjunt dirigit pel torrenc aconseguís la lliga. Llorenç Gómez ha fet història amb aquest conjunt, ja que era un dels equips debutants en aquesta categoria i ho han fet de la millor manera possible, guanyant dues de les tres competicions, ja que la Copa la va guanyar l’Energia SC.

La final d’aquest dissabte no va ser senzilla i els de Llorenç Gómez va començar perdent 1 a 0, però la gran tasca del també torrenc Edu Suárez, que va anotar tres gols, va fer una mica més fàcil la remuntada. Les quatre dianes restants les van anotar Norby, Balazs i els espanyols Laci i Àdam. En els trofeus individuals, el torrenc Edu Suárez va endur-se l’MVP de l’enfrontament.

Després d’aquesta aventura de dues setmanes per terres hongareses, Llorenç Gómez torna a casa per «regenerar, compartir amb la família, gaudir del temps lliure i continuar preparant-se pel que vingui d’ara endavant», segons explica el mateix Gómez.

«Són dies incerts encara en plena pandèmia de la covid-19 que, malgrat no haver-li posat les coses fàcils en l’àmbit de competició i d’haver impossibilitat fins al dia d’avui la seva participació en els campionats russos amb el Lokomotiv de Moscú, no ha impedit que el dorsal 10 d’Espanya continuï traient-li la part positiva a cadascuna de les seves experiències», expliquen des del seu entorn.

tracking