Diari Més

El Nàstic arrenca la pretemporada 2020-21 amb tres cares noves

Els grana passaran avui les proves PCR i, entre ells, hi haurà Gonzi, Marc Trilles i Joan Oriol

Marc Trilles, amb la samarreta del Lleida, en el duel entre el Nàstic i el Lleida al Nou Estadi.

El Nàstic arrenca la pretemporada 2020-21 amb tres cares novesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona començarà avui la preparació per a la temporada 2020-21 i ho farà amb tres cares noves. Encara que els entrenaments no arrencaran fins aquest dimecres, durant el dia d’avui està previst que futbolistes, cos tècnic i alguns treballadors del club passin les proves PCR per assegurar-se que cap d’ells té el coronavirus i, per tant, que tots poden començar a entrenar sense cap inconvenient.

Avui serà el primer dia oficial de pretemporada 2020-21 i els futbolistes grana es retrobaran després de cinc mesos sense trepitjar el Nou Estadi, a més, coneixeran a tres dels nous fitxatges que arribaran aquesta temporada. Aquests són, com ja va avançar Diari Més, Gonzi, Marc Trilles i Joan Oriol, que s’uniran als nous companys per a passar el test de covid-19. Si tot va de la manera esperada, Toni Seligrat dirigirà el primer entrenament de la nova temporada aquest dimecres, després que avui es passin les proves i demà, dimarts, es coneguin tots els resultats.

Per aquest primer entrenament, està previst que Seligrat compti amb uns 25 futbolistes, inclosos els que hauran d’abandonar Tarragona durant aquest mercat. Així doncs, hi haurà Gonzi i Cheikh Sarr com a porters, a l’espera del porter de la Pobla que també podria entrenar amb l’equip, Arnau Riera; els defensors Javi Bonilla, Joan Oriol, David Goldar, Jesús Rueda, Juan Rodríguez, Pol Domingo, Marc Trilles i Carlos Albarrán; els migcampistes Fran Miranda i Javier Ribelles; i els atacants Brugui, Pol Ballesteros, Pol Prats, Ferran Giner, Romain Habran, Pedro Martín, Gerard Oliva, Pereira, Amang i Joel Lasso. A aquests s’hi uniran alguns futbolistes de la Pobla de Mafumet com poden ser Bernat Guiu o Oscar Sanz que durant la temporada passada ja van completar alguns entrenaments amb el primer equip, amb el qual van debutar.

Sis futbolistes han de marxar

Així doncs, aquest dilluns també passaran les proves PCR Cheikh Sarr, Juan Rodríguez, Romain Habran, Ferran Giner, Pereira i Joel Lasso, sis futbolistes que hauran de marxar abans que es tanqui aquesta finestra estiuenca del mercat de fitxatges. Com ja va anunciar aquest rotatiu, Cheikh Sarr jugarà la temporada vinent al Real Oviedo, on anirà cedit amb opció de compra per part del club asturià, mentre que la resta de futbolistes s’hauran de buscar un club que els vulgui a les seves files. A la vegada, mentre el Nàstic treballa en l’operació sortida, també ho fa en els fitxatges, ja que encara queden per arribar a Tarragona un porter vetarà, dos migcampistes, un d’ells sub 23, i dos atacants, un d’ells té molts números de ser Fran Carbia. Ara, en el que es troba més centrat la direcció esportiva és en trobar el migcampista i el porter experimentats que ajudin a aquest equip a fer una passa més endavant i a lluitar des d’un primer moment per l’ascens a Segona Divisió A.

tracking