Diari Més

Els socis tindran gratis el carnet de la 21-22 si el Nàstic puja a Segona Divisió

És una de les compensacions per la temporada anterior a la qual s’afegeix un segon abonament gratuït per a nou partits a casa

José Maria Andreu Solé, Josep Maria Andreu i Lluís Fábregas presentant la nova campanya d'abonats.

Els socis tindran gratis el carnet de la 21-22 si el Nàstic puja a Segona DivisióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va presentar ahir la nova campanya d’abonaments per a la temporada 2020-21 amb el lema Tu ets el motor del Nàstic, arranquem Junts, per deixar palesa de la importància dels socis a l’equip i a l’entitat, especialment ara que són temps complicats econòmicament per tothom. Els tarragonins ja van anunciar quan es va aturar abans d’hora la competició per la covid-19 que en la nova campanya d’abonaments compensarien als socis, ja que la temporada anterior no van poder veure sis partits al Nou Estadi. Aquesta compensació s’ha traduït amb un segon abonament per veure nou partit per aquells socis que renovin el carnet i, també, la renovació automàtica i gratuïta de cara a la temporada 2021-22 en cas que l’equip aconsegueixi l’ascens a Segona Divisió A.

Així doncs, els preus dels abonaments continuen sent els mateixos que la temporada anterior: 240 euros a Tribuna, 160 euros a Preferent, 120 euros a Gol Nord i Gol Sud i 60 euros a la Grada d’Animació Jove, ubicada a Gol Nord. L’única novetat pel que fa als preus, és la de la plaça d’aparcament que es redueix dels 180 als 150 euros. Des del club també informen que el seient del soci queda reservat fins al 30 de setembre i el 5 d’octubre, si encara no ha renovat, s’alliberarà. Una altra de les novetats d’enguany es troba en la Grada d’Animació Juvenil on l’edat màxima permesa passa a ser de 25 anys, cinc menys que l’any passat. D’aquesta manera, ara aquells que vulguin fer-se socis d’aquesta zona del camp hauran de tenir entre 15 i 25 anys, a excepció dels qui formin part de les penyes d’animació o que ja tinguessin el seu carnet de soci en aquest indret, que, independentment de l’edat, podran renovar el seu carnet per la mateixa ubicació.

Pel que fa a les condicions de renovació o d’alta, el club també manté les promocions de l’any anterior. Els socis que superin els 50 anys com a abonats tindran un 50% de descompte, els aturats també podran gaudir del 50% de descompte, els minusvàlids amb un grau del 50% o superior i les persones amb discapacitat intel·lectual amb un grau del 33% o superior també podran gaudir d’un descompte del 50%. D’altra banda, els socis majors de 65 anys, tindran preus reduïts en les diferents zones del camp: 200 euros a Tribuna, 130 a Preferent i 100 a Gol.

L’entitat també manté l’oferta del paquet familiar on el segon membre de la família té un 25% de descompte i del tercer en endavant un 75%. Aquesta temporada ja finalitzada, el club va donar un total de 1.358 paquets familiars. Pel que fa al total de socis, el club en té, actualment, 5.585, amb 268 menors de nou anys i que, per tant, no paguen carnet.

A banda del segon abonament gratuït per a nou partits per aquells socis que renovin i de la renovació automàtica per a la temporada 2020-21 en cas que l’equip pugi a Segona Divisió A, el club també farà entrega d’una subscripció gratuïta a Footters i una mascareta del Nàstic. A banda, aquells socis de la temporada 2019-20 que no renovin el carnet, també seran compensats per la temporada anterior amb sis entrades gratuïtes per sis jornades, una per cada partit que no va poder gaudir al Nou Estadi la temporada anterior.

El club defensa que els socis poden anar al camp a partir del setembre, «si les coses es mantenen com fins ara» perquè «tenim un camp amb 14.000 localitats i podríem encabir-hi, ben repartits, entre 3.000 i 4.000 socis», que són els que acostuma a tenir el Nou Estadi de mitjana. «A més, tenim diversos aparcaments que permeten una entrada al camp per diferents punts i, per tant, també evitaríem així una gran aglomeració de persones», apuntava ahir José Maria Andreu Solé, encarregat de l’Àrea de Negoci i RSC. En tot cas, des de l’entitat també van deixar clar que la decisió del retorn del públic als camps dependrà del que dictamini la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). És per aquesta incertesa de quan es podrà tornar al camp que el club facilitarà a cada soci una subscripció anual a Footters, la plataforma que emet tots els partits de Segona Divisió B perquè «si no es pot anar al camp, almenys els socis puguin seguir el Nàstic de manera gratuïta», va argumentar el delegat de l’Àrea de Negoci.

28 partits com a mínim

Enguany, des del club contemplen que els socis puguin viure un total de 28 partits, 14 d’ells al Nou Estadi, sense tenir en compte un possible play-off que augmentaria la xifra d’enfrontaments disputats. El club va comunicar que la darrera proposat de la federació, com ja va avançar Diari Més, seria dividir la lliga en una primera fase de 10 equips on els tres primers classificats avancessin a una de segona de sis equips que es disputarien l’ascens a Segona A i tindrien garantida una plaça a la nova lliga Pro.

L’entitat vol que tant Nàstic com Pobla de Mafumet ascendeixin

«Dintre de l’any tan difícil que hem viscut, hem buscat l’estabilitat», va anunciar ahir Parés, qui va assenyalar que «hem donat continuïtat al cos tècnic i també als màxims jugadors de la plantilla possible, primer perquè, si no som capaços de donar continuïtat, costa molt que les coses surtin bé, i després també perquè amb una lliga tan curta és molt important començar forts». I és que tenir un bon inici de lliga serà clau per assolir la classificació per a la lluita per l’ascens, però també per si la covid-19 obliga a ajornar la fase final de la lliga i a prendre mesures excepcionals per l’ascens amb els primers classificats. El director esportiu també va destacar que «dels 14 jugadors que ens quedem, la meitat han estat formats a casa, i això a curt termini no ho notarem, però a llarg sí». «Al juvenil A i a la Pobla també hem mantingut l’equip tècnic», va detallar Parés, qui va mostrar-se ambiciós i va assegurar que «la Pobla tindrà jugadors més veterans, del territori, que ajudin a pujar el filial a Segona B, per no perdre una categoria».

Josep Maria Andreu: «Si ens quedem a Segona B, hauríem de dimitir tots»

L’objectiu del club no és altra que tornar a Segona Divisió A, «després del fracàs de la temporada passada», indicava ahir el president, qui afegia que «treure matrícula seria pujar a Segona A i l’aprovadillo estar a la Segona B Pro, quedar-nos a Segona B seria un fracàs rotund i absolut». «Si no aconseguim això, per nosaltres això seria un cop molt dur i hauríem de dimitir tots els que avui som aquí», assegurava Josep Maria Andreu, qui avançava que per aquesta temporada tenen previst arrencar amb un dèficit d’1,2 milions d’euros per a fer un equip «potent» per pujar a Segona. «Tots els ingressos que tenien previstos han caigut molt, ens ha afectat molt econòmicament, però hem pogut compensar amb un ERTO», explicava el president grana, qui detallava que «tancarem la temporada amb un superàvit de 20.000 euros». Durant la temporada 2020-21 el Nàstic haurà de trobar els diners per a intentar resoldre el dèficit d’1,2 MEUR que han decidit marcar-se per a construir un equip que els retorni a la categoria de plata del futbol estatal.

La pretemporada dels granes es farà a Tarragona amb quatre amistosos

El president de Club Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, va anunciar ahir que la pretemporada del Nàstic tindrà lloc a Tarragona i que, per tant, no marxaran a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa, on fa anys que el club grana feia una estada per a preparar l’inici de la lliga. «Intentarem fer la pretemporada els màxims dies que puguem a Tarragona, no tenim contemplat fer cap mena d’estada», va explicar el president, qui va afegir que «el que ens agradaria és poder fer quatre o cinc amistosos a Tarragona però ens haurem d’adaptar al que ens marqui la federació». Encara que el club tingui previst fer la pretemporada a Tarragona, «no vol dir que, per fer una mica d’ambient i convivència, no anem amb els jugadors un cap de setmana junts per canviar aires i descansar i conèixer-se tots els que siguin nous», va remarcar Josep Maria Andreu. El director esportiu, Sergi Parés, també va destacar que «després de tant temps aturats, farem una pretemporada més llarga, de vuit setmanes, per fer una adaptació física i evitar lesions».

tracking