Diari Més

El Nàstic manté els preus i regala un segon abonament per 9 partits

Si l'equip puja a 2A la renovació serà gratuita

José Maria Andreu Solé, responsable de l'Àrea de Negoci i RSC, Josep Maria Andreu, president, i Lluís Fábregas, director general, han presentat aquest matí la campanya de socis.

El Nàstic manté els preus i regala un segon abonament per 9 partitsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat els nous preus i condicions especials per aquesta nova temporada. A partir del dijous 20 d’agost s’iniciaran les renovacions i noves altes de socis a les oficines del Nou Estadi.

El Motor Grana arrenca novament amb un objectiu, tornar a viure i compartir emocions entre tots els nastiquers. Els socis són el motor del Nàstic que conformen un engranatge ideal i fiable per aquesta cursa 2020-2021 a la Segona Divisió B.

Les novetats per aquesta nova campanya seran que tots els socis que renovin el seu abonament pel curs 2020-2021, renovaran automàticament l'abonament de temporada 2021-2022 sense cost, sempre que l'equip aconsegueixi l'ascens a LaLiga SmartBank.

A més, el Club compensarà els 6 partits no gaudits en l'última temporada als socis que renovin el seu abonament en la present temporada 2020-2021, lliurant un abonament gratuït per als 9 primers partits de lliga al Nou Estadi. Aquest carnet portarà el nom del soci que renovi el seu abonament, disposarà de número de soci i seient assignat.

Per a que tot soci pugui veure a l’equip en tots els partits de la temporada, els abonats que ho sol·licitin tindran una subscripció de temporada a Footters sense cost. També rebran una mascareta del Nàstic, així com les promocions exclusives als punts de venda oficials del Club.

Tots aquells socis que no renovin l'abonament de soci de la temporada 2020-2021, el Club compensarà als socis de l'última temporada 2019-2020 amb 6 entrades per a la primera volta de el nou curs esportiu. Es pot consultar els preus i detalls de la campanya d’abonaments 2020-2021 al següent ENLLAÇ.

La presentació ha comptat amb la participació del president, Josep Maria Andreu; el director general, Lluís Fàbregas; el director esportiu, Sergi Parés; el responsable de l’Àrea de Negoci i RSC, Jose Maria Andreu Solé; i d’altres membres del Consell d’Administració.

Les oficines del Nou Estadi obriran les portes el dijous 20 d’agost, en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 h (de dilluns a divendres). I a partir de l’1 de setembre la Botiga-Museu de l’avinguda Catalunya també obrirà les seves portes i es podran efectuar renovacions i noves altes.

tracking