Diari Més

Marta Galimany intenta aquest dimarts a Valls el rècord estatal de l'hora

Haurà de superar els 16.072 de la marca actual, de Raquel Gómez

Marta Galimany, durant l'entrenament d'ahir a Valls.

Galimany: «Fins que no van ajornar els Jocs, no vam quedar tranquils»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'atleta vallenca Marta Galimany intentarà aquest vespre, a les 21.15 h, batre el rècord de l'hora en una pista d'atletisme, que actualment està en poder de Raquel Gómez amb 16.072 metres.

Serà en un control social de la Fornàs Atlètic Club Valls Alt Camp (FACVAC), a la Pista d’Atletisme Municipal del Fornàs, on Galimany intentarà batre la marca de Gómez, aconseguida en 2018, i que suposa un ritme de 3.44 el quilòmetre.

Més de 40 voltes

Galimany haurà de realitzar més de quaranta voltes a la pista de Valls, a la recerca d'aquest rècord. Va decidir iniciar la cursa tard, per evitar la calor i el vent, explica en les xarxes socials el seu entrenador Jordi Toda, qui va ser qui li va proposar que intentés aquest repte.

La mateixa Raquel Gómez va desitjar molta sort a Galimany perquè aconsegueixi rebaixar la seva marca, ja que va dir és «un honor que Marta Galimany sigui qui intenti arrabassar-me-la, segur que ho farà».

La principal competició de l'atleta del FC Barcelona per a aquest 2020 serà el Mundial de Mitja Marató, que està previst que es disputi el pròxim 17 d'octubre en la localitat polonesa de Gdynia.

tracking