Diari Més

El Nàstic se centra en la contractació d'un porter i un migcampista

Són dues posicions molt importants de les quals pot dependre l’ascens de l’equip a Segona Divisió A

Gonzi és l'únic porter confirmat per a la temporada 2020-21.

El Nàstic se centra en la contractació d'un porter i un migcampistaDeportivo Alavés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol perfilar com més aviat millor la plantilla per poder tenir tots els futbolistes de la temporada 2020-21 a l’inici dels entrenaments, previstos per a la segona quinzena d’agost aproximadament. Després de tancar les incorporacions del porter sub23, Gonzi, del central Marc Trilles i del lateral Joan Oriol, ara el club es troba amb els cinc sentits posats en la contractació d’un altre porter i un migcampista, dues peces que han de ser molt importants i de les quals pot dependre l’ascens a Segona Divisió A.

Els play-off d’ascens a la categoria de plata del futbol estatal disputats enguany han deixat encara més clar la importància de tenir un bon porter, com han demostrat Rubén Miño, del Logroñés, Marc Martínez, del Cartagena, o Ian Mackay, del Sabadell, que amb les seves aturades en les tandes de penals i durant els diferents enfrontaments, van mantenir el seu equip en el partit i, en alguns casos, van donar la victòria.

El Nàstic té clar que necessita un porter d’aquestes característiques, que sigui determinant i que es faci notar dins el camp, aportant seguretat als seus companys. Aquesta era la figura que havia d’ocupar Bernabé Barragán aquesta temporada ja finalitzada però, ja fos per la defensa, per mala sort i per inseguretat, mai va acabar de ser del tot determinant. El club tarragoní busca un porter amb una àuria, com ho va ser Manolo Reina no fa tant temps o, fins i tot, el mateix Dimitrievski, porters als qui costava molt superar.

De fet, l’entitat ja havia establert contactes amb diversos porters de la categoria de bronze, abans que aquests disputessin els play-off però el club no va tenir bona sort, ja que tots amb els que havia contactat han acabat pujant a Segona Divisió A i, per tant, ara és molt difícil, per no dir impossible, que acabin arribant a Tarragona.

Des de fa dies, el club es troba negociant amb altres opcions que compleixin els requisits que, tant des del consell com des de l’equip tècnic consideren essencials, com ara la veterania sota pals i, a més, amb experiència a Segona Divisió B o Segona A. Tot i que aquest hauria de ser el porter titular, el club té tancada la incorporació de Gonzi, porter sub-23 que no arriba a Tarragona només per a ocupar la banqueta, sinó també per a posar les coses complicades al seu competidor directe en la porteria, de tal manera que cap dels dos pugui abaixar els braços o acomodar-se, un fet que s’ha pogut produir aquesta temporada, ja que Bernabé no comptava amb cap competència, perquè Cheikh no entrava en els plans de Seligrat.

L’organitzador

Amb la defensa ja tancada, l’altra posició on encara han d’arribar dos reforços és al mig del camp. Per aquest lloc, l’entitat està cercant un futbolista sub23 i un de veterà, tots dos amb capacitat d’organitzar ofensivament l’equip, una peça que també s’ha trobat molt a faltar enguany i que resulta clau en les tasques ofensives de qualsevol conjunt que vol optar a lluitar per l’ascens. El club no vol que es repeteixi la mateixa situació que amb Javi Márquez, futbolista que havia d’agafar el timó de l’equip però que pràcticament no va poder jugar per les diverses lesions que va patir. Ara, busca un futbolista una mica més jove, però amb suficient experiència per a comandar el conjunt de Seligrat cap a la Segona A. Ara mateix, el Nàstic compta amb només dos futbolistes, Fran Miranda, de tall defensiu, i Javier Ribelles, que també ha de ser una peça important aquesta temporada, després que encara no hagi pogut debutar amb la samarreta grana per una fractura d’estrès del cinquè metatarsià del peu esquerre.

tracking