Diari Més

El CF Reus RN reclama el retorn a Segona A del Reus Deportiu

Des de l'entitat, formada per aficionats, no accepten la seva liquidació ni la seva eliminació de la competició

Imatge de la temporada 2019/2020.

El CF Reus RN reclama el retorn a Segona A del Reus DeportiuCF Reus RN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus RNha fet un comunicat reclamant el retorn del Reus Deportiu ala seva plaça a Segona A alertant que no accepten la seva liquidació. Des de l'entitat, formada per aficionats del Reus Deportiu, asseguren que van ser «injustament eliminats de la competició».

A més a més, afegeixen que «ningún club pot suplantar al CF Reus Deportiu, ni es pot refundar legalment ni moralment». Segons el comunicat, el Reus RN s'ha inscrita la Federació Catalana de Futbol (FCF)a Quarta Catalana, on jugaran per «defensarels colors roig-i-negres».

El Club Futbol Reus RN és un club creat el 2019 per aficionats del CF Reus Deportiu per poder jugaren homenatge al Reus Deportiu. La seva tasca és altruista i com a voluntaris, no reben cap tipus de remuneració per les nombroses accions que realitzen en favor del club. Els socis roig-i-negres són propietaris del seu club i tenen veu i vot en les assemblees.

L'entitat disputarà els partits de casa al Camp de Futbol del Pare Manyanet, normalment, els diumenges a la tarda. Tot i que encara no hanpogut competir oficialment, han participaten 28 partits amistosos arreu del territori i han organitzat activitats com el Trofeu Baix Camp Futbol o na recollida de joguines per als més desfavorits.

tracking