Diari Més

Hoquei patins

Neix el Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus que estrenarà el Cèlia Artiga

Aquest nou club està creat per Xavi Cabré que ha decidit posar punt final a la seva etapa al Ploms

L'escut i la samarreta del nou club de la capital del Baix Camp.

Neix el Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus que estrenarà el Cèlia ArtigaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus comptarà amb un nou club d’hoquei a la ciutat la temporada 2020-21. Aquest serà el Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus que ha estat creat per Xavi Cabré, qui ha decidit posar punt final a la seva etapa a la secció d’hoquei del Reus Ploms.

«No hi ha hagut bona entesa amb el Ploms i vaig decidir plegar», explica Cabré, qui afegeix que «com que coneixia a tothom del Ploms, molts pares han volgut donar-me suport en aquesta nova aventura i, al final, portem tots els equips d’hoquei del Ploms cap aquí». En concret, el Ploms mantindrà el primer equip, que milita a la Primera Catalana, mentre que la resta marxaran cap al Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus. En total, aquesta nova entitat tindrà 7 equips des de prebenjamí fins a sènior, ja que aquest darrer equip es formarà amb jugadors júniors que enguany han finalitzat la seva etapa en aquesta categoria.

Aquest primer equip començarà el camí a la Tercera Catalana. «L’objectiu del club és formar jugadors i persones i, després, els èxits ja arribaran per si sols», explica Cabré, qui recorda que «aquesta és la política amb la qual vaig entrar al Ploms fa 15 anys i vam aconseguir portar el primer equip a categoria nacional en dues o tres ocasions».

A diferència de fa 15 anys, quan Cabré va «aixecar des de zero» la secció d’hoquei del Reus Ploms, ara inicia aquesta nova aventura amb el suport de molts pares que han decidit seguir confiant en el seu projecte. El club està presidit per Pere Igern, Eduard Piñol és el vicepresident, Xavi Cabré, que exerceix de secretari i director esportiu, Jordi Sugranyes de tresorer i Jordi Campos de vocal. El club vol iniciar la pretemporada el 31 d’agost i serà un dels qui utilitzarà l’acabat d’inaugurar Poliesportiu Cèlia Artiga de Reus, tot i que el calendari podria variar en funcions de la COVID-19. «Encara falten per definir les franges horàries, però entrenarem i jugarem els partits en aquesta instal·lació», explica Cabré. El club tindrà set equips però també l’escoleta, un grup amb nens d’entre 3 i 6 anys provinents de diverses escoles. Aquells que vulguin formar part del club poden contactar-hi a través del correu electrònic hoqueiolimpicreus@gmail.com.

Cabré inicia amb il·lusió una nova aventura que confia que sigui més fructífera que la que va iniciar ara fa 15 anys al Ploms, ja que allà va iniciar-ho des de zero i en aquesta ja parteix amb una base sòlida que li permetrà anar creixent més.

tracking