Diari Més

Els clubs de Segona B tornaran a la feina després de cinc mesos aturats

Els que han disputat els ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió A han pogut entrenar més que la resta d’equips

Pedro Martin alliberant-se d'un defensor en l'últim partit disputat al Nou Estadi aquesta temporada, contra el València Mestalla.

Pedro Martin, Segona B, Nàstic, Nou Estadi, últim partit, València Mestalla.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tornada a la feina dels conjunts de Segona B, entre ells el Nàstic, i de Tercera, on milita la Pobla de Mafumet, serà una de les més dures, ja que quan ho facin hauran acumulat més de 5 mesos sense entrenar ni competir, una circumstància que mai abans s’havia produït.

Està previst que el Nàstic, com la majoria d’equips, torni als entrenaments cap a meitats d’agost, això suposarà un total de 5 mesos i una setmana, aproximadament, sense entrenar ni jugar. De fet, l’últim enfrontament que van disputar els de Toni Seligrat va ser el del diumenge 8 de març contra La Nucía. La intensitat en el retorn als entrenaments haurà de ser molt progressiva si es volen evitar lesions, però el temps podria jugar en contra dels diferents jugadors i equips, ja que la tornada a la competició podria produir-se abans d’hora.

El més habitual, era que els futbolistes d’aquesta categoria descansessin, aproximadament, un mes i mig, i de pretemporada estiguessin un altre mes i mig abans d’iniciar les competicions oficials. Així doncs, el poc espai entre la finalització d’una temporada i l’inici de la següent era tan breu que permetia als tècnics exigir més intensitat als seus jugadors des d’un primer moment.

Ara, després de 5 mesos aturats, el retorn hauria de ser més gradual, però aquest tampoc ho podrà ser molt, ja que la lliga podria començar un mes o, com a molt, dos mesos després de l’inici de la pretemporada. Per tant, els futbolistes no tindran tant temps per recuperar un estat de forma que, per força, s’ha vist molt desmillorat durant aquesta aturada.

Un altre dels al·licients per a començar la lliga en bona forma, és que, si es confirma la base de competició amb una lliga inicial i una de segona en funció dels resultats, el Nàstic estarà obligat a tenir un inici potent per mantenir-se en la lluita per l’ascens a Segona Divisió A. Els equips que, a priori, arribaran millor seran aquells que han pogut disputar el play-off, ja que no s’hauran aturat tant de temps.

tracking