Diari Més

Els quatre equips del grup tercer de Segona B busquen l'ascens a Segona

Castellón, Sabadell, Barça B i Cornellà lluitaran per aconseguir una de les dues places que resten lliures

El CE Sabadell jugarà contra la Cultural y Deportiva Leonesa després d'eliminar a l'Atlético de Madrid B en primera ronda.

Els quatre equips del grup tercer de Segona B busquen l'ascens a SegonaCE Sabadell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els play-off de Segona Divisió B disputen aquesta tarda la seva segona ronda a la qual hi ha ple de participants del grup tercer de la categoria de bronze del futbol espanyol, una prova més que demostra la gran complexitat d’aquest grup, en el qual milita el Nàstic. Els quatre equips d’aquest grup que lluitaran per aconseguir una de les dues places de Segona A que encara queden per decidir són el Castellón, el Cornellà, el Barça B i el Sabadell. A banda, també hi haurà la Peña Deportiva, l’Atlético Baleares, el Badajoz y la Cultural y Deportiva Leonesa, que buscaran el seu bitllet per a la categoria de plata del futbol estatal.

El play-off d’enguany es disputa en format exprés, a un únic partit cada ronda i el sorteig de la segona tampoc ha estat pur, ja que els més ben classificats han quedat emparellats amb els pitjors. D’aquesta manera, els dos campions de grup que no van aconseguir pujar en la primera oportunitat, Castellón i Atlético Baleares, jugaran avui contra Peña Deportiva i Cornellà, respectivament, tots dos quarts classificats. Per la seva banda, el Sabadell jugarà contra la Cultural y Deportiva Leonesa, i el Barça amb el Badajoz.

Els primers a jugar seran el Baleares contra el Cornellà, a les 20 h. a l’estadi municipal Antonio Lorenzo Cuevas, i el Barça B-Badajoz, a l’estadi municipal Nuevo Mirador, també a les 20 h. A les 22 h. serà el torn del Castellón-Peña Deportiva, a la Rosaleda, i del Cultural y Deportiva Leonesa-Sabadell, a l’estadi Ciudad de Málaga.

Els campions d’aquestes eliminatòries, accediran a la tercera i definitiva ronda on, dels quatre equips finalistes, els dos guanyadors aconseguiran el bitllet per a jugar a Segona Divisió A la pròxima temporada. Un dels fets que més crida l’atenció és que el grup tercer és l’únic que encara té els quatre equips que es classifiquen pel play-off amb opcions de pujar a Segona A, mentre que del primer, queden dos equips, el campió Atlético Baleares i Peña Deportiva, del segon només la Cultural y Deportiva Leonesa, després que el Logroñés aconseguís l’ascens amb l’eliminatòria de campions, i del grup quart només hi hagi el Badajoz, després que el Cartagena també aconseguís l’ascens amb l’eliminatòria de campions.

Segona oportunitat pels líders

El Castellón, líder del grup tercer, i l’Atlético Baleares, líder del primer, tenen avui una segona oportunitat per mantenir viva la lluita per l’ascens a Segona A després que en l’eliminatòria de campions, els valencians perdessin contra el Logroñés a penals 2-3, i els balears fessin el mateix contra el Cartagena (4-3). La resta d’equips arriben al duel després de guanyar als seus rivals en la primera ronda del play-off. Menció especial per a l’únic tarragoní que continua lluitant per una plaça de Segona, Aleix Coch, que ho fa amb el Sabadell. A banda, també hi ha els exgrana Lobato, Javi Jiménez i Eloy Gila amb el Cornellà i David Haro que buscarà l’ascens amb l’Atlético Baleares.

tracking