Diari Més

Gerard Oliva ha de ser un dels líders del nou Nàstic per buscar l'ascens

El davanter de Riudecanyes ha demostrat aquesta temporada que és un puntal dins del vestuari tot i la lesió

Oliva celebrant un dels dos gols anotats contra l'Ebro enguany.

Gerard Oliva ha de ser un dels líders del nou Nàstic per buscar l'ascensGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Oliva ha de ser un dels líders del Nàstic la temporada 2020-21 que arrencarà a l’octubre i ho ha de ser per la veterania però també pel compromís que ha demostrat aquesta temporada amb el club grana i la resta de companys.

L’inici del davanter de Riudecanyes a Tarragona no va ser gens fàcil, de fet, molts eren els aficionats que no entenien com el Nàstic havia decidit quedar-se un futbolista que sortia d’una lesió llarga de genoll, que estava a prova amb l’equip i que, pràcticament, no va poder jugar ni entrenar durant la pretemporada per una nova lesió. El cert és que des de l’entitat sempre van confiar en ell i van esperar que aquest es recuperés. La jugada li va sortir molt bé tant al club com al futbolista.

En el moment que Oliva va estar plenament recuperat, va convertir-se en un fixe a l’onze de Toni Seligrat i els gols van acabar arribant. Però no és només pel rendiment que va demostrar en el tram final d’aquesta temporada passada el que l’ha de fer en un líder indiscutible de l’equip, sinó també el seu compromís i entrega que ha demostrat vers els seus companys des que va arribar al Nàstic.

Tot i la lesió, Oliva va integrar-se plenament en la dinàmica del conjunt tarragoní, sent un més d’aquesta plantilla i amb ganes de tenir un rol destacat. Ara, sembla que el de Riudecanyes, plenament recuperat de les lesions, podrà estar sobre el terreny de joc des d’un començament i ha de ser un futbolista que ajudi l’equip a assolir l’anhelat ascens a Segona Divisió A, amb gols, amb entrega i amb compromís.

Però Oliva no estarà sol en aquesta tasca, ja que des de l’entitat tenen clar que els jugadors que arribin a Can Nàstic han de ser valents i tenir capacitat de lideratge per construir un equip sòlid i sense temor que lluiti per aquesta fita. De moment, l’equip ja compta futbolistes que poden ocupar aquest rol tranquil·lament, com poden ser Fran Miranda, David Goldar o el jove Pol Domingo que, malgrat la seva curta edat, també ha demostrat imposar molt dins el terreny de joc. A més, s’esperen que fitxatges com el de Marc Trilles completin el lideratge dins del conjunt tarragoní.

Sense capitans

Per tots aquests motius, Oliva podria ser un dels quatre capitans la temporada vinent, ja que Javi Márquez i Bernabé Barragán, primer i segon capità, respectivament, han marxat de Tarragona. A més, Giner, tercer capità, s’ha quedat sense lloc en aquest equip i, per tant, ara mateix, només es compta amb el quart capità, David Goldar. Per aquesta raó, Gerard Oliva sembla un dels candidats a lluir el braçalet de capità, tot i que l’elecció d’aquest rol no es farà fins que la plantilla estigui tancada.

tracking