Diari Més

Joan Oriol anuncia que no renovarà amb el Lleida i s'aproxima al Nàstic

El cambrilenc fa setmanes que negocia amb el conjunt tarragoní, però també ho fa amb l’Andorra de Piqué

Pol Ballesteros i joan Oriol en el duel disputat al Nou Estadi

Joan Oriol anuncia que no renovarà amb el Lleida i s'aproxima al NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Oriol va anunciar ahir que no renovarà amb el Lleida, club en el qual ha militat les dues darreres temporades, competint al grup tercer de Segona Divisió B. El cambrilenc és una de les opcions que contempla el Nàstic per al lateral esquerre, on actualment només compta amb Bonilla, i la desvinculació definitiva d’Oriol del Lleida pot ser una aproximació més cap al club tarragoní.

Fa setmanes que l’entitat grana es troba en negociacions amb Joan Oriol, però aquestes no són les úniques que el cambrilenc té obertes, ja que també manté el contacte amb l’Andorra de Gerard Piqué. Oriol, als seus 33 anys, vol tornar a casa i el Nàstic vol que Oriol vesteixi de grana, però l’entitat també té clar que no pot fer un esforç econòmic molt gran per convèncer el futbolista que, si realment té ganes de jugar al Nou Estadi, haurà de comprendre la situació econòmica que travessa el club.

Negociació reactivada

De fet, l’interès, entre altres, de l’Andorra per Joan Oriol i el gran potencial econòmic que té aquest club, van provocar que les negociacions entre el del Baix Camp i el Nàstic es refredessin i, fins i tot, s’arribessin a donar pràcticament per concloses. Amb tot, en les darreres setmanes el jugador i el club han tornat a reactivar les negociacions i sembla que estan aproximant força les aspiracions d’ambdues parts i el fitxatge es podria desencallar definitivament en els pròxims dies.

Com a mínim, el futbolista, lliure des del passat 30 de juny, data en què va finalitzar el seu contracte amb el club de la Terra Ferma, va decidir anunciar ahir, públicament, que no renovarà amb el Lleida. «Han estat, de veritat, dos anys meravellosos que m’han fet gaudir del futbol i de la gent de Lleida», deia Oriol en un comunicat en el qual va voler agrair el suport de l’afició lleidatana i va recordar tots els entrenadors que va tenir en aquesta etapa al club. Si Joan Oriol acaba fitxant pel Nàstic, el club grana ja s’haurà emportat dos jugadors del club de la Terra Ferma en aquest mercat d’estiu, Marc Trilles i ell, que se sumaran a Pedro Martín, que també va signar pel Nàstic procedent del Lleida la temporada passada.

Pendents de Carbia

Una altra de les negociacions que es reprendran amb força en les pròximes hores serà la del retorn de Fran Carbia, després que l’Ibizia, club que té els drets del jugador tarragoní, quedés eliminat ahir del play-off d’ascens a Segona Divisió A, després de perdre contra el Cornellà per 1 gol a 2. Amb l’eliminació del club balear, el club es disposarà a preparar la pròxima temporada que arrencarà a l’octubre i per la qual no compta amb Carbia, que intentarà rescindir contracte.

tracking