Diari Més

La UE Valls lluitarà per la permanència a Tercera amb la màxima il·lusió

És la primera vegada en la seva història que competirà en aquesta categoria però no es prendran la temporada com una passejada

Un dels partits que va disputar el Valls al camp de futbol del Vilar la temporada 2019-20.

La UE Valls lluitarà per la permanència a Tercera amb la màxima il·lusióUE Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Esportiva Valls competirà enguany, per primera vegada en la seva història, a Tercera Divisió i té clar que, encara que sigui l’equip amb menys pressupost de la categoria, lluitarà per aconseguir la permanència. Per fer-ho, està dissenyant un equip molt competitiu, mantenint el bloc de l’any passat que va finalitzar en la segona posició a Primera Catalana i reforçant-lo amb set fitxatges que han d’aportar més nivell al conjunt dirigit per Joan Antoni Pallarès.

«Hem de ser conscients en tot moment d’on venim», explica el tècnic del Valls, qui afegeix que «l’any passat vam pujar a Primera Catalana i el nostre objectiu era la permanència, perquè és on volem estar, ja que darrerament estàvem constantment competint entre Segona i Primera». De fet, la temporada anterior no va començar gens bé per al conjunt de l’Alt Camp que en les primeres vuit jornades només va sumar quatre punts, fruit de quatre empats. Però va ser a partir d’aquí que l’equip va fer un canvi més que notable i, de les 15 jornades que va disputar posteriorment, va aconseguir 13 victòries i 2 empats, una ratxa que els va permetre impulsar-se fins a la segona plaça. La COVID-19 va obligar a aturar la temporada abans de temps i el Valls es va trobar amb un ascens inesperat, però no immerescut.

«Ara tenim una il·lusió i un repte molt gran per jugar en aquesta categoria», detalla Pallarès, qui assegura que «està clar que és un any per gaudir-lo, però això no vol dir deixar de competir». «Si el nostre pensament és el d’anar a passejar pels camps cada cap de setmana, no cal que fem una plantilla competitiva».

El bloc de futbolistes renovat

En el capítol de fitxatges i baixes, el tècnic del Valls vol formar una plantilla de 22 jugadors que, pràcticament, ja està tancada. En concret, dels 22 futbolistes del Valls 2020-21, 15 formen part de la temporada anterior, aquest és el cas d’Alejandro Agüera, Sergio Giralte, Cesc Martínez, Gerard Batista, Riki Dean, Joel Marigot, Sergi Gómez, Marc Guasch, Xavi Fabra, Arnau Cucurull, Eric Martí o Arnau Miró.

Pel que fa als fitxatges, Pallarès ja ha tancat les incorporacions de Sergi Gestí, extrem esquerre format a les categories inferiors del Nàstic i que ha jugat amb el Vilafranca i el Castelldefels a Tercera Divisió. També ha aconseguit la contractació de dos futbolistes de l’Ascó, Gonzo, porter format al futbol base del Nàstic, i Jordi Estivill, provinent del Riudoms i que s’ha format al CF Reus Deportiu. «Hem buscat alguns futbolistes que tinguin experiència a Tercera Divisió però també aquells joves que no han arribat a jugar a Tercera però que creiem que tenen nivell per fer-ho», diu Pallarès. Així doncs, amb les 15 renovacions i aquestes cinc fitxatges, el conjunt de l’Alt Camp està rastrejant el mercat en busca d’un central i d’un pivot que donin per tancada la plantilla. Pallarès remarca que la tasca de fitxar futbolistes no està sent gens fàcil perquè «els jugadors de Tercera Divisió ja tenen un cert nivell i també un cartell, i és difícil contractar-los».

tracking