Diari Més

Fins a deu tarragonins o exgrana als 'play-off' d'ascens a Segona A

Aleix Coch, Josep Calavera, Eloy Gila, Mejías, Petcoff o Cordero són alguns d’aquests futbolistes

Damián Petcoff i Josep Calavera disputaran la fase d'ascens.

Fins a deu tarragonins o exgrana als 'play-off' d'ascens a Segona AGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana arrenquen els play-off d’ascens a Segona Divisió A i a Segona Divisió B i, encara que ni el Nàstic ni la Pobla de Mafumet hi participaran, sí que ho faran alguns exjugadors del conjunt grana i alguns futbolistes tarragonins. Aquest és el cas d’Aleix Coch, Josep Calavera, Eloy Gila, Cristian Lobato, Javi Jiménez, Josua Mejías, Cordero, Xavi Boniquet, David Haro i Damián Petcoff.

Els primers a entrar en acció seran Eloy Gila, Cristian Lobato i Javi Jiménez, tots ells militen al Cornellà i disputaran el primer partit de les eliminatòries aquest dissabte a les 20 h. contra l’Ibiza a l’estadi Ciudad de Màlaga. Javi Jiménez va estar dues temporades i mitja al Nàstic, la 17-18 i la 18-19, quan al mes de gener va fitxar per la Cultural y Deportiva Leonesa. Amb el Cornellà és indiscutible al lateral esquerre i tot indica que també ho serà per al partit d’aquest cap de setmana. En una situació semblant es troba Eloy Gila, capità del club barceloní, i que també apunta a titular pel duel contra l’Ibiza. El pas de Gila pel Nàstic no va ser gaire llarg ni positiu, ja que només va jugar mitja temporada de l’11-12, quan va marxar cedit al Betis B, i mitja de la 12-13, quan va fer les maletes cap al Llagostera. Finalment, Cristian Lobato va arribar al Nàstic el novembre del 2015 i va disputar les temporades 15-16 i 16-17, per després marxar al Kansas dels Estats Units. Amb el Cornellà, està sent un dels futbolistes més utilitzats, amb 21 partits jugats i un gol anotat.

El següent exgrana a actuar serà Damián Petcoff, el migcampista que va arribar enguany a Tarragona i que havia de ser una de les peces claus però que va acabar resultant un fracàs. L’argentí jugarà l’eliminatòria de campions amb el Logroñés contra el Castellón, aquest dissabte a les 22 h. a la Rosaleda.

L’endemà, diumenge serà el torn de dos tarragonins, Aleix Coch i Josep Calavera, i dos exgranes, Xavi Boniquet i Josua Mejías, que s’enfrontaran entre ells en el partit entre el Sabadell i l’Atlético de Madrid B. Coch ho farà amb els catalans mentre que Calavera jugarà amb els madrilenys, club pel qual va fitxar aquest passat mes de gener. Pel que fa a Boniquet, també a les files del Sabadell, va jugar amb la Pobla de Mafumet les temporades 11-12 i 12-13. Finalment, Josua Mejías, que va estar al Nàstic mitja temporada de la campanya 18-19, i disputarà l’eliminatòria amb l’Atlético de Madrid B. Tots quatre s’enfrontaran a les 20 h. a l’estadi Nuevo Mirador, i tots apunten a l’onze titular o a tenir minuts, ja que durant la temporada han estat un dels futbolistes més utilitzats pels respectius equips. A les 22 h. a la Rosaleda tindrà lloc la segona eliminatòria de campions, entre el Cartagena i l’Atlético Baleares i en la qual també s’enfrontaran dos exjugadors del Nàstic, Cordero i Haro. Miguel Ángel Cordero, ara capità del Cartagena, va vestir la samarreta grana mitja temporada, en la campanya 16-17 quan va arribar procedent de l’AEK Athenas. La temporada següent, va marxar al Cartagena. Aquesta temporada ha disputat 20 enfrontaments i tot indica que serà titular en el d’aquest diumenge. A l’altra banda del camp hi haurà David Haro, extrem que va passar pel Nàstic la temporada 13-14 i, la 16-17 i 18-19 va militar al Reus Deportiu. Ara es troba al Baleares i és un dels homes clau en l’aspecte ofensiu amb sis gols i set assistències en els 27 partits que ha disputat.

Guillem Jaime no jugarà

Un altre tarragoní que s’havia guanyat el dret a disputar el play-off d’ascens a

Segona A era Guillem Jaime, després de fer una gran temporada amb el Barça B i finalitzar la lliga en tercera posició. Però el de Torreforta no podrà disputar aquestes eliminatòries perquè no ha renovat amb el filial blaugrana per la pròxima temporada. Així doncs, finalment, seran 10 els futbolistes tarragonins o exgrana que aquest cap de setmana competiran per aconseguir una de les quatre places per jugar a Segona Divisió A.

tracking