Diari Més

El CF Pobla de Mafumet incorporarà tres o quatre futbolistes veterans

L’última incorporació ha estat Daniel Argilaga, amb qui es vol donar un plus de competitivitat

Daniel Argilaga va signar ahir el contracte amb el filial del Gimnàstic de Tarragona.

El CF Pobla de Mafumet incorporarà tres o quatre futbolistes veteransCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet està dissenyant el millor equip possible per intentar fer una de les millors temporades i, per aconseguir-ho, combinarà tres o quatre futbolistes veterans amb el 90% de jugadors joves que ja formen part de la Pobla o que pugen enguany al filial grana. L’última incorporació que ha anunciat el club pobletà ha estat Daniel Argilaga, de 28 anys, procedent del Prat i que s’uneix als ja anunciats David Grifell, de 20 anys, Bruno Lorente, també de 20. A més, Diari Més ja va avançar també la contractació d’Albert Miravent, de 26 anys.

El filial grana vol pescar alguns jugadors veterans per un doble motiu. Per una banda perquè aportaran un plus de competitivitat, experiència i ajudaran l’equip a fer una passa endavant quan aquest ho necessiti, i per l’altra perquè «entenem que arriscar-se a fitxar un jugador sub-23 que no té massa projecció és absurd», detalla el tècnic de la Pobla de Mafumet, Albert Company, qui remarca que «tot i això, sempre intentem fitxar aquests jugadors amb gent del territori, perquè si tenim gent amb experiència a casa, no entenem per què hem d’anar a buscar gent jove de Barcelona».

Pel que fa a Argilaga, arriba procedent del Prat, amb el qual ha disputat un total de 41 partits aquesta temporada, al grup tercer de Segona Divisió B i on ha aconseguit anotar un gol i donar una assistència. Argilaga acostuma a jugar de lateral esquerre, tot i que també pot actuar a l’extrem de la mateixa banda. Al Prat va arribar la temporada passada procedent de l’Ascó, de Tercera Divisió, i, prèviament, va militar al Formentera des d’on va arribar procedent del Reus Deportiu. I és que Argilaga és un futbolista nascut a Reus i format a les categories inferiors del Reus Deportiu.

Pel que fa als fitxatges, el filial grana espera tancar les incorporacions de dos veterans més i un o dos futbolistes sub-23 que, units als cinc juvenils que pugen enguany a la Pobla i algun futbolista del Nàstic de Divisió d’Honor que durant la temporada pugui ajudar l’equip en alguns moments, donarien per tancada la plantilla per a la temporada 2020-21, una campanya que encara no té ni el model de competició ni el calendari confirmat.

Millor que l’any passat

El conjunt pobletà té clar que el seu primer objectiu és el de proveir jugadors al Nàstic, quan aquest necessiti un cop de mà del filial durant la temporada, i preparar-los perquè en un futur puguin fer el salt al primer equip. Dos futbolistes que estaven plenament preparats per fer-ho eren Sergi Cardona i Sergio Montero, dos jugadors clau en el CF Pobla de Mafumet de la darrera temporada i que, enguany, no estaran ni al filial ni al primer equip, ja que han buscat nova destinació lluny de Tarragona. Aquestes baixes són dues molt importants per al conjunt dirigit per Albert Company, però el tècnic es mostra segur que aquests forats estaran ben coberts quan comenci la temporada. «Tenim futbolistes molt ben preparats que han estat amb nosaltres aquesta temporada a més de les incorporacions dels més veterans que ajudaran a donar aquest plus a l’equip».

Company no vol posar-se cap objectiu classificatori ara mateix perquè encara no es coneix ni com ni quan competirà el CF Pobla de Mafumet, però té clar que volen fer una passa endavant respecte a la darrera temporada. El filial grana va finalitzar la lliga a la vuitena posició, amb 45 punts, a vuit del play-off d’ascens a Segona B, per tant, «fer una passa més endavant, vol dir quedar encara més a prop de la promoció d’ascens», assegura Company. El que està clar és que la Pobla de Mafumet treballarà de valent per intentar fer el pas cap a la Segona Divisió B.

tracking