Diari Més

El fitxatge de Fran Carbia es desencallarà després dels 'play-off'

L’Ibiza no compta amb el futbolista però ara vol concentrar-se únicament en l’eliminatòria d’ascens

Fran Carbia en el primer partit convocat amb el Nàstic enguany.

El fitxatge de Fran Carbia es desencallarà després dels 'play-off'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic sap que haurà d’esperar que finalitzin els play-off d’ascens a Segona Divisió A per poder pescar els futbolistes que interessen al club tarragoní, i l’exemple més clar és el de Fran Carbia. Tant el Nàstic com el jugador volen tornar a unir els seus camins com van fer el passat mes de gener, però ara ho volen fer de manera definitiva, és a dir, sense cap cessió. Aquesta sembla que ha de ser una operació senzilla, perquè les dues parts volen arribar a un acord i per part de l’Ibiza, club propietari de Carbia, sembla que no hi haurà gaire oposició. Amb tot, ara mateix el club de les pitiüses no vol sentir a parlar de fitxatges, ja que es vol concentrar plenament en les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió A que arrencaran aquest dissabte.

Els balears s’enfrontaran al Cornellà dissabte a les 20 h. i, si aconsegueixen derrotar-los, accediran a la següent fase del play-off d’ascens que tindrà lloc el 22 de juliol. Així doncs, el Nàstic encara haurà d’esperar una mica més per desencallar el fitxatge de Carbia, tot i que, si l’Ibiza queda eliminat en aquest primer enfrontament, el futbolista tarragoní podrà començar a parlar del seu futur amb el club eivissenc.

Volen un traspàs

Tot i que des de l’Ibiza ja han manifestat que no compten amb Fran Carbia per a la pròxima temporada, sigui a Segona A o a Segona B, també han deixat clar que no el deixaran marxar a cost zero. La intenció del club tarragoní era que el futbolista de Sant Pere i Sant Pau negociés la rescissió del contracte, però sembla que els eivissencs demanaran una petita quantitat de diners a aquell club que vulgui endur-se el futbolista, que té contracte fins al 30 de juny de 2021. I encara que aquesta ha de ser una negociació senzilla pel club tarragoní, l’entitat haurà de presentar una oferta amb la qual Carbia se senti valorat, ja que el jugador també ha manifestat en alguna ocasió que li agradaria tornar al Nàstic, però no ho farà a qualsevol preu perquè considera que encara té prou cartell.

tracking