Diari Més

L'Astorga i el CF Reddis oficialitzen l'acord per la temporada 2020-21

El conveni estableix que el Reddis aporti fins a un màxim de 10 jugadors a l'Astorga

Els presidents van signar el conveni el passat divendres.

L'Astorga i el CF Reddis oficialitzen l'acord per la temporada 2020-21Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCFUnió Astorga i elCFReddishan oficialitzat l'acord per la temporada 2020-21. El passat divendres els presidents dels dos clubs van realitzar la signatura del conveni pel qual s'establia que elsreddisencsaportaran fins a un màxim de deu jugadors a la Unió Astorga la temporada vinent. El president de la Unió Astorga, Jorge Molinera, s'ha mostrat molt satisfet per aquest acord que els permetrà fer un salt de qualitat per intentar no patir tant com ho han fet aquesta temporada a Tercera Catalana. El president també ha afegit que l'acord amb elCFReddisha de ser «il·lusionant pels jugadors de la Unió Astorga que, si convé, tindran la possibilitat de jugar amb el primer equip delReddisa Segona Catalana».

Per la seva banda, el president delReddis, Xavier Roig ha manifestat que els blanc-i-blaus segueixen fent xarxa amb els altres clubs de la ciutat per intentar fer un equip el més competitiu possible. ElReddiscontinuarà amb la filosofia de les últimes temporades, amb plantilles amateurs i jugadors joves amb projecció als quals se'ls dona la possibilitat de fer el salt a lligues europees com ja ha passat enguany, on dos futbolistes delReddishan anat a parar a Finlàndia.

El president d'aquest club també ha parlat sobre la possibilitat de jugar a l'Estadi Municipal, una opció que es veu amb bons ulls per tal de donar una utilitat a una infraestructura que actualment té molt poc ús. De fet, només la utilitza la Fundació Futbol Base Reus en alguns duels del juvenil i el femení, ja que elCFReus continua sense competir i sense tenir un futur clar i que converteix elReddisen el primer equip de la ciutat. Amb tot, també ha volgut aclarir que «s'està lluny d'arribar a un acord», ja que cal que es donin una sèrie de circumstàncies que de moment «no estan clares».

tracking