Diari Més

El DiR Golf Costa Daurada obre les seves portes amb 600 socis inscrits

El club ha inaugurat aquest matí el gimnàs i una piscina exterior que amplia l’oferta del complex esportiu

La sala fitness recent estrenada compta amb màquines de càrdio, força i pes lliure.

El DiR Golf Costa Daurada obre les seves portes amb 600 socis inscritsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Golf Costa Daurada de Tarragona continua en ple creixement i aquest matí ha inauguratel gimnàs DiR i la piscina exterior que permetrà a aquest complex multiesportiu arribar als prop de 3.000 socis. En concret, el gimnàs ja compta amb 600 socis inscrits i esperen arribar a un topall de 1.800 que s’afegiran a la resta d’abonats amb els quals ja compta el club.

«Quan vam agafar el club de golf estava en fallida i teníem clar que havíem d’englobar més esports per reactivar-lo i fer-lo viable», ha explicatel president de Mas Maneguet, Jaume Miquel, empresa propietària del Golf Costa Daurada i Essentia Costa Daurada entre altres. Amb aquest objectiu d’acollir més esports, el club ha arribat a la culminació del projecte esportiu amb la creació del gimnàs DiR i la piscina exterior per complementar aquesta oferta als abonats. El gimnàs consta de 1.400 metres quadrats distribuits en diversos espais en els quals, a banda de practicar esports, també s’ofereixen serveis de fisioteràpia, estètica i nutrició, entre altres tractaments i serveis per als socis i abonats.

En concret, hi ha una sala de fitness amb màquines de càrdio, com ara bicicletes estàtiques, rem, el·líptiques guiades o cintes de runner entre altres; màquines de força com ara leg curl, leg extension, machine abductor o màquina de politges entre altres; màquines de pes lliure, com el press banca, pull up o manuelles de 4 a 40 kg; i una zona funcional exterior amb ketbells, sac de boxa, wallballs o anelles entre altres. A banda de la sala fitness, també hi ha una sala d’activitats dirigides amb capacitat total per a 45 persones, una sala de cycling amb capacitat total per a 25 persones, una zona exterior zen, quatre vestuaris i una sala per a bicicletes amb taller per als usuaris del bike point, que té per objectiu ser un punt de sortida de les rutes de muntanya que es poden realitzar als voltants del Golf Costa Daurada.

Ahir també van inaugurar la piscina exterior de 25x8 metres, amb accés directe des dels vestuaris del nou gimnàs i que disposa de quatre carrils per nedar i d’una profunditat d’1,4 metres que permeten realitzar-hi activitats com ara aquagyim. Aquest espai té unes vistes privilegiades a Mas d’en Sorder, els camps de golf i, fins i tot, s’hi pot veure el mar.

Portes obertes el dijous

Amb la inauguració ja realitzada, el Golf Costa Daurada farà una jornada de portes obertes aquest dijous 16 de juliol per tal de donar a conèixer les instal·lacions i informar sobre el ventall de quotes existent. Pel que fa als preus, des del club van fer una primera promoció amb una oferta de 39.90 euros el mes per aquells que s’inscriguessin abans de l’obertura i ara el preu és de 49.90 euros per accedir al DiR i a la piscina. A banda, hi ha altres abonaments en funció de l’ús que es vulgui fer de les diverses instal·lacions del club, que compta amb set pistes de pàdel, tres de tennis, un camp de golf de 18 forats, un camp de pitch & putt també de 18 forats i un bike point.

Amb la creació d’aquest gimnàs, que compta ja amb 600 socis, el club guanyarà en eficiència, ja que un 15% de l’aigua que necessiten per a regar els camps de golf provindrà de l’aigua utilitzada als vestuaris, que es tractarà a les mateixes instal·lacions. En un futur pròxim, si aconsegueixen tirar endavant el projecte d’habitatges i de l’hotel, preveuen utilitzar un 60% d’aigua reciclada que els permetrà ser més sostenibles.

tracking