Diari Més

Els clubs inicien el compte enrere per la disputa dels 'play-off' d'ascens

El Nàstic estarà molt pendent de les eliminatòries per analitzar l’estat de forma dels possibles fitxatges

El CD Castellón podria pujar aquest cap de setmana a Segona A si guanya l'eliminatòria de campions contra el Logroñés.

Els clubs inicien el compte enrere per la disputa dels 'play-off' d'ascensGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clubs ja han iniciat el compte enrere per la disputa dels play-off d’ascens a Segona Divisió A i a Segona Divisió B, que arrencaran aquest cap de setmana. Aquells que els han de jugar ja fa dies que entrenen per arribar en el millor estat de forma a les eliminatòries per ascendir de categoria, però no són els únics que seguiran amb interès aquests partits, ja que clubs com el Nàstic estaran ben pendents de les eliminatòries per analitzar l’estat de forma dels possibles fitxatges i dels resultats dels respectius equips.

Pel que fa als partits d’ascens a la categoria de plata del futbol estatal, aquests es disputaran tots a Andalusia, concretament a l’estadi de la Rosaleda, on juga el Málaga, el Centro Deportivo Marbella Fútbol Center, el Ciudad de Málaga i el Nuevo Mirador. Els partits arrencaran dissabte a les 20 h. amb els enfrontaments entre l’Ibiza i el Cornellà i l’Athletic Club B i el Badajoz. A les 22 h. serà el torn de dos dels campions de grup, el Castellón i el Logroñés que es disputaran una de les places reservades per als líders de Segona B, i també jugaran el Marbella i la Peña Deportiva. L’endemà, diumenge, jugaran a les 20 h. el Barça B contra el Real Valladolid B i el Sabadell contra l’Atlético de Madrid B. A les 22 h., tancaran el primer cap de setmana d’eliminatòries els campions de grup, el Cartagena i l’Atlético Baleares, i la Cultural y Deportiva Leonesa contra el Yeclano Deportivo. Aquest primer cap de setmana hi haurà dos equips que ja ascendiran a Segona A, els que guanyin les respectives eliminatòries de campions. Els guanyadors de la resta d’eliminatòries encara hauran de realitzar més enfrontaments el 23 de juliol per aconseguir les altres dues places restants d’ascens a Segona A.

El Nàstic estarà ben pendent de tots aquests enfrontaments no només per saber els equips que es mantindran a Segona B i que, per tant, podran ser rivals la pròxima temporada, sinó també per analitzar uns futbolistes que han portat els seus equips a les posicions més altes de la classificació i que, pel rendiment exhibit, poden ser molt interessants per ajudar al club tarragoní a aconseguir el mateix èxit.

Futurs rivals

D’altra banda, aquest mateix cap de setmana també començaran les eliminatòries d’ascens a Segona B, categoria on militarà el Nàstic la pròxima campanya, tot i que en aquest cas, a causa de la gran quantitat d’equips involucrats en el play-off, es disputaran en diverses seus per cada grup. En el cas dels catalans, la seu serà l’estadi municipal de Badalona on Europa, Sant Andreu, L’Hospitalet i el Terrassa lluitaran per una de les places. En concret, dissabte a les 20 h. L’Hospitalet jugarà contra el Sant Andreu i l’endemà també a les 20 h. serà el torn del Terrassa i l’Europa. Els dos equips campions d’aquestes semifinals s’enfrontaran, també a Badalona, el pròxim dissabte 25 de juliol. En aquest cas, el club tarragoní també estarà pendent dels partits, tot i que tan sols per conèixer quins poden ser els seus rivals la temporada 20-21.

tracking