Diari Més

Albert Miravent torna al CF Pobla de Mafumet quatre anys i mig després

Beto ha demanat quatre o cinc futbolistes amb experiència per afrontar la pròxima temporada amb les màximes garanties

Miravent, amb la Pobla.

Albert Miravent torna al CF Pobla de Mafumet quatre anys i mig desprésCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Miravent torna al CF Pobla de Mafumet. Aquest futbolista, que va militar ja en una anterior etapa al filial del Gimnàstic de Tarragona, és un dels fitxatges que realitzarà el conjunt pobletà de cara a la 2020-21, que es presenta plena de reptes i d’objectius ambiciosos.

Miravent, que procedeix del Castelldefels, té previst signar el seu nou contracte en els pròxims dies i, als seus 26 anys, tornarà a un dels clubs en els quals ha ofert major rendiment. De fet una de les fites més importants que ha aconseguit en la seva carrera futbolística va ser al club pobletà. Durant l’estiu del 2015 va ser un dels artífexs de l’únic ascens de la Pobla a Segona Divisió B.

El pas del centrecampista pel conjunt pobletà no va ser precisament llarg. De fet, en total, va ser una temporada, dividida en dues mitges. Va arribar a la Pobla durant el mes de gener del 2015, procedent de la lliga italiana, concretament del San Marino. Va ajudar a l’equip a pujar a Segona B i, la següent temporada, va marxar al Teruel, també durant el mes de gener.

Mitja temporada després, Miravent va marxar al Reus B, on va romandre-hi al llarg de tres campanyes. Un Reus B que, amb la desaparició del primer equip per culpa dels deutes, va acabar sent el primer equip. Allí, Miravent va trobar el seu lloc i, amb Beto d’entrenador, es va convertir en un dels millors centrecampistes de la categoria. Va començar amb l’equip a Primera Catalana i el va deixar com a un dels punters de Tercera Divisió, tot i els problemes socials i econòmics que travessava l’entitat.

Una Pobla amb maduresa

L’arribada d’Albert Miravent està emmarcada en la demanda de l’entrenador, que necessita de cara a aquest curs quatre o cinc futbolistes més veterans que els sub-23 i que siguin capaços de tirar de l’equip, per caràcter i experiència, en els moments complicats. La temporada 2020-21 serà molt complicada i, aquesta circumstància, la coneix perfectament l’entrenador, qui va completar un gran paper la passada temporada, amb la Pobla a la part mitjana-alta de la taula.

Pugen cinc jugadors del juvenil A del Nàstic

Cinc futbolistes que la temporada passada van militar en el juvenil A del Nàstic de Tarragona ascendeixen al primer equip del CF Pobla de Mafumet. Es tracta de l’extrem Marc Álvarez, del centrecampista Ricard Robledo, del central Víctor Bastardo, del lateral esquerre Sergio Cáliz i del punta Zaka.

Tots cinc jugadors són nascuts l’any 2001 i estaran a les ordres de Beto en el que serà el seu primer any jugant en categories nacionals. Els cinc han signat el seu nou contracte i estan preparats pel repte de provar sort a Tercera Divisió.

tracking