Diari Més

El porter Cheikh Sarr marxarà cedit a l'Oviedo B la pròxima temporada

El meta del Nàstic apunta al filial del club asturià, on tindrà els minuts que necessita per seguir progressant

Cheickh Sarr, durant un entrenament amb el Gimnàstic de Tarragona.

El porter Cheikh Sarr marxarà cedit a l'Oviedo B la pròxima temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cheikh Sarr ja té on jugar la pròxima temporada. L’actual meta del Gimnàstic de Tarragona apunta a l’Oviedo B, el qual jugarà a Segona Divisió B la campanya 2020-21.

Un dels moviments que ha de realitzar el conjunt grana de cara al curs que començarà el mes d’octubre serà la marxa del que la temporada passada va ser el segon meta, sempre a l’ombra de Bernabé Barragán.

Cheikh compta amb una proposta en ferm i, si no hi ha cap sorpresa de darrera hora, l’operació acabarà cristal·litzant. El filial del club asturià ofereix a l’actual futbolista del Nàstic la possibilitat de comptar amb els minuts dels quals no ha pogut disposar a Tarragona. Per tant, totes dues entitats hi surten guanyant.

Mentre que el Nàstic aconsegueix prestar un jugador amb projecció amb el qual no compta, el filial de l’Oviedo es fa amb un futbolista que podria tenir un gran protagonisme la pròxima temporada.

Un dels màxims valedors de l’arribada de Sarr a terres asturianes és David Comamala. El que va ser director esportiu del CF Pobla de Mafumet i integrant de l’estructura esportiva del primer equip del Gimnàstic de Tarragona és actualment el secretari tècnic de l’Oviedo. El gironí coneix perfectament al meta del Nàstic i creu que pot ser una molt bona alternativa per al filial asturià i, fins i tot, que podria ser una opció pel primer equip en el cas que fos necessari tirar d’un meta al llarg de la pròxima temporada.

El porter africà va brillar en molts moments fa dues temporades amb el juvenil A del Nàstic. Per aquest mateix motiu, la direcció esportiva grana li va oferir la possibilitat d’estar en el primer equip, però, la passada campanya, mai va ser competència per a un Bernabé Barragán que va monopolitzar la porteria tant amb Xavi Bartolo a la banqueta com amb Toni Seligrat.

Aquest moviment obeeix a una de les accions que estaven previstes pel club grana, que té ben clar quines seran les dues peces que romandran sota pals la pròxima campanya. Una serà Gonzi, meta de l’Alavés B que ha signat per l’entitat tarragonina per a les dues pròximes temporades. El meta que arriba procedent del filial vitorià és una opció més que decent per a lluitar amb l’altre porter que ha de fitxar pel Nàstic. 22 partits disputats i 24 dianes encaixades a Segona B diuen molt d’un meta que ha de presentar competència al futbolista que, teòricament, ha d’ocupar la titularitat sota pals.

De moment, la direcció esportiva grana continua pentinant el mercat. Hi ha alguns porters que interessen, tot i que la gran majoria estan immersos en la lluita per l’ascens a la Segona Divisió A. El fet que estiguin disputant el fet de poder pujar a la categoria de plata del futbol espanyol limita molt al Nàstic, ja que l’entitat tarragonina haurà d’esperar algunes setmanes per conèixer el futur d’aquests metes. El que està clar, de moment, és que Gonzi serà un dels dos porters que defensaran la porteria grana la pròxima temporada.

tracking