Diari Més

Gonzi, reforç a la porteria del Nàstic per a les dues pròximes temporades

El meta procedeix de l’Alavés B i és el porter que haurà de competir amb el veterà que encara ha d’arribar

Gonzi, durant un moment del duel disputat amb l'Alavés B al camp del filial de la Real Sociedad.

Gonzi, reforç a la porteria del Nàstic per a les dues pròximes temporadesReal Sociedad

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álvaro González Crespo, conegut futbolísticament com a Gonzi, és el segon fitxatge del Gimnàstic de Tarragona de cara a la temporada 2020-21. Juga de porter, té 22 anys i procedeix de l’Alavés B, on va demostrar que té qualitats de sobres com per a convertir-se en un dels metes d’un equip que aspiri a tot a la categoria de bronze del futbol espanyol.

El navarrès va fer els 22 anys aquest passat 4 de juny, amb què serà sub-23 la pròxima campanya. Va ser el meta que va disputar la major part dels partits amb el filial vitorià. En total, 22 enfrontaments en el grup segon de la Segona Divisió B. En ells, va encaixar 24 dianes, amb el qual la mitjana de gols rebuts supera molt lleugerament la unitat per enfrontament disputat.

En la majoria de duels disputats en la campanya recentment finalitzada, Gonzi va encaixar una diana o cap. Tan sols en dues ocasions va rebre tres gols en un mateix enfrontament. A la vuitena jornada, davant de la Real Sociedad B (3-0) i en la quinzena, al camp del filial de l’Osasuna (3-1).

Porter de present i futur

El club està molt satisfet perquè es tracta d’una contractació de present i de futur. De present, perquè és un meta que lluitarà des del primer dia per a aconseguir la titularitat al Nou Estadi i, de futur, perquè la seva edat i la seva projecció així ho confirmen. El porter navarrès ha signat un contracte per a les dues pròximes temporades que el convertirà en un dels futbolistes que ha d’intentar l’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

Gonzi és el meta sub-23 que buscava el Nàstic, però no serà l’únic futbolista a arribar a Tarragona en aquesta demarcació. Tal com ha anat explicant aquest mitjà en les darreres setmanes, una de les prioritats del club grana és la de fitxar un meta contrastat i capaç de sostenir l’equip en els moments difícils. Un porter que tingui la capacitat de posar-se l’equip a l’esquena i d’aparèixer quan sigui necessari i, en aquesta línia, de salvar punts i també de guanyar-ne. Aquesta contractació serà molt més complicada, tot i que el Nàstic està treballant amb diversos noms de metes de Segona Divisió B que compleixen amb aquestes característiques.

Cheikh Sarr marxarà

L’arribada de Gonzi comportarà la marxa de Cheikh Sarr, a qui el Nàstic buscarà un club perquè continuï amb la seva projecció i perquè tingui la possibilitat de demostrar la seva vàlua. Cheikh mai va arribar a aconseguir protagonisme la passada temporada, ja que la porteria la va monopolitzar Bernabé Barragán, el qual va abandonar el Nàstic després de finalitzar el seu contracte.

El Nàstic no pot fallar en l’any que ha de ser el del retorn a la professionalitat. Qualsevol pas en fals i el projecte se n’anirà en orris. Per aquest mateix motiu, les contractacions que resten (porter, lateral esquerre, centrecampista, centrecampista sub-23 i Fran Carbia) s’han de fer a foc lent, sense presses.

tracking