Diari Més

El Nàstic tanca la temporada de forma oficial amb quatre baixes

Deixen el club Javi Márquez, Bernabé Barragán i també els joves Sergio Montero i Sergi Cardona

Fausto Tienza, al centre de la imatge, torna a Grècia després d'arribar al Nàstic al gener.

El Nàstic tanca la temporada de forma oficial amb quatre baixesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada futbolística 2019-20 va tancar-se oficialment ahir. El Gimnàstic de Tarragona ho va fer amb notes negatives en l’apartat esportiu, ja que, tot i la finalització del campionat lliguer a causa del coronavirus, la campanya no va ser, ni de bon tros, l’esperada. El club grana estava situat en la mitja taula-baixa del grup tercer de Segona Divisió B quan va abaixar el teló el campionat regular, però, fins i tot, va arribar a ballar perillosament amb les posicions de descens a Tercera Divisió. De fet, a la finalització de la primera volta del campionat el Nàstic estava situat en places de descens de categoria.

Pel que fa a noms propis, el tancament de la temporada coincideix amb la marxa de quatre futbolistes que no segueixen al club i de dues persones integrants del cos tècnic de la passada temporada. Els futbolistes que no continuaran al club la campanya 2020-21 són Javi Márquez, Bernabé Barragán, Sergio Montero i Sergi Cardona, mentre que els tècnics o ajudants que no seguiran són David Pajón (preparador físic) i Joan Álvarez (readaptador).

El porter i el centrecampista

Les baixes de Javi Márquez i de Bernabé Barragán seran les dues més importants per substituir de cara a la pròxima temporada. El porter que ha d’arribar i el migcampista que encara ha de fitxar han de ser dos dels pals de paller del projecte més ambiciós del Nàstic de les últimes temporades. Bernabé no va destacar gaire la passada temporada a Segona B, encara que el joc de l’equip tampoc va ajudar i Javi Márquez, sense continuïtat per culpa de les lesions, mai va aconseguir ser aquell futbolista que s’havia de convertir en l’amo i senyor del centre del camp grana i en un dels jugadors que marqués la diferència a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Pel que fa a Montero i a Cardona, també són dos casos diferents. El Nàstic va decidir no realitzar cap oferta de renovació al mitja punta, però sí que va oferir un contracte de tres anys a Cardona, el qual va decidir refusar la proposta i continuar la seva carrera lluny de Tarragona.

L’únic dels futbolistes que finalitzava contracte el 30 de juny d’aquest 2020 i que va perllongar la seva vinculació és Gerard Oliva. El punta va signar fins al 2021 més una campanya opcional segons objectius.

Carbia i Tienza

També acaben la seva vinculació amb el Nàstic per finalització de cessió tant Fran Carbia com Fausto Tienza. Les situacions d’aquests dos futbolistes, però, són ben diferents entre elles. Tienza ha de tornar al Panathinaikos FC grec, entitat que té els seus drets en propietat. Per la seva banda, Carbia torna a l’Ibiza-Eivissa del grup primer de la Segona Divisió B i, actualment, immers en la lluita per l’ascens a la Segona Divisió A. Mentre que el migcampista marxa per a no tornar, l’atacant té damunt de la taula una oferta de l’equip grana, que el pretén per a la pròxima temporada i que confia en poder comptar amb ell no com a cedit, sinó com a jugador en propietat.

tracking