Diari Més

El Nàstic mostra la porta de sortida a Pereira, Ferran Giner i Juan Rodríguez

Dels jugadors amb contracte en vigor, el club grana tampoc compta amb Habran i Joel Marín, que tornen de cessió

Jonathan Pereira va ser una de les grans decepcions de la passada temporada al Nàstic.

El Nàstic mostra la porta de sortida a Pereira, Ferran Giner i Juan RodríguezGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a cinc futbolistes de l’actual plantilla del Gimnàstic de Tarragona amb contracte en vigor saben que no entren en els plans de la pròxima temporada. Es tracta de futbolistes que, per un motiu o per un altre, no van tenir el protagonisme esperat en la decebedora temporada passada o, també, perquè no van demostrar el rendiment que s’esperava d’ells.

Es tracta de Jonathan Pereira, Ferran Giner, Juan Rodríguez, Romain Habran i Joel Marín. Cap d’ells, si no hi ha cap canvi inesperat o si hi ha problemes en la seva sortida, formarà part de la plantilla del Nàstic 2020-21, la qual tan sols pot aspirar a l’ascens si no vol que quedi compromesa una entitat que no es pot permetre estar una temporada més fora de la professionalitat.

D’aquests cinc futbolistes, tan sols tres van començar i finalitzar la temporada, ja que els dos restants van marxar cedits durant el mercat d’hivern a la recerca de minuts. Romain Habran i Joel Marín, que van anar cedits al Melilla i al Badalona, respectivament, tornaran al club grana sens possibilitats de tenir-hi oportunitats. Serà una tornada per tornar a marxar, aquesta vegada, de forma definitiva.

Aquests cinc futbolistes ja coneixen les intencions del club grana. L’entitat tarragonina els ha traslladat la seva decisió amb el temps suficient perquè puguin trobar un equip de cara a la pròxima temporada, que arrencarà a mitjans d’octubre.

D’aquests cinc futbolistes, quatre formen part de la part ofensiva de l’equip. Giner, Habran i Marín són extrems, mentre que Pereira és davanter centre o segon punta, depenent del sistema utilitzat. En total, seran quatre baixes a les bandes, però aquesta circumstància no implica que s’hagin de realitzar moltes contractacions en aquesta zona del camp. De fet, la intenció del club és tan sols la d’escometre el fitxatge de Fran Carbia. En el moment en el qual el Nàstic desencalli la contractació del seu fitxatge i convenci l’Ibiza-Eibissa, propietari dels seus drets, a deixar-lo marxar, la davantera quedaria tancada.

Carbia, i el recentment renovat Gerard Oliva formarien, juntament amb Pedro Martín, Thomas Amang, Pol Prats, Pol Ballesteros i Brugui, una part ofensiva que ha de ser capaç de competir amb tothom i de portar al Nàstic a la categoria de plata del futbol espanyol. Són set jugadors, en principi, per a quatre posicions: banda esquerra, banda dreta, i dues puntes o una mitja punta i una punta. En aquest sentit, tret que no es produeixi una baixa, aquests set jugadors són els que tindrà disponibles Toni Seligrat per a poder afrontar la temporada.

Trilles per Juan Rodríguez

Per altra banda, està el cas de Juan Rodríguez. Diari Més ja va avançar que seria l’escollit per a abandonar el club després del fitxatge del central Marc Trilles, tancat des de fa temps procedent del Lleida Esportiu. El gallec no compta per al club i l’únic moviment que manca a la defensa és la contractació d’un lateral esquerre. El club grana estaria a prop de tancar un acord amb un futbolista que aquesta temporada ha jugat a Segona B, encara que no hi ha res tancat de forma definitiva.

Entre aquests cinc jugadors que causaran baixa quan arribin a un acord amb el club per a poder rescindir hi ha grans fracassos, decepcions majúscules. Si hi havia dos jugadors en aquest equip, a banda de Javi Márquez, que havien de marcar diferències, eren Jonathan Pereira i Romain Habran.

El primer va ser una aposta que va sortir malament perquè sembla que al jugador se li hagi acabat el futbol, se li hagi apagat la flama. El cas del segon és més flagrant. Va arribar procedent del Paris Saint Germain com a una estrella i es va estrellar a la primera. No va marcar mai les diferències i, durant la finestra hivernal, va marxar al Melilla.

Juan Rodríguez no compta

Juan Rodríguez va ser una gran aposta de la direcció esportiva, i tampoc va funcionar. El central, arribat de l’Sporting de Gijón, va realitzar una primera volta molt deficient, com la gran majoria de l’equip. Va millorar en la segona part del campionat, però no ha estat suficient perquè el club vulgui continuar comptant amb els seus serveis de cara a la pròxima temporada.

Ferran Giner no va demostrar res ni com a extrem ni quan, a comptagotes, va actuar en el lateral. L’únic cas diferent a la resta és el de Joel Marín, que va mostrar un gran rendiment al filial CF Pobla de Mafumet però ningú va dipositar la confiança suficient en ell.

tracking