Diari Més

Sergi Cardona refusa l'oferta de renovació del Nàstic i diu adéu al club

El lateral buscarà una nova aventura

Sergi Cardona, fa dues temporades, al Nou Estadi contra el Lugo, en partit de Segona A.

Sergi Cardona desperta passions entre filials d'equips de PrimeraNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergi Cardona i el Gimnàstic de Tarragona separen els seus camins després que el futbolista hagi decidit refusar l’oferta de renovació que li havia plantejat el club grana.

Cardona comptava per al Nàstic de cara a la pròxima temporada, tot i que el futbolista ha considerat que havia de canviar d’aires. El club grana li ha ofert una renovació per tres temporades, però ell ha decidit separar el seu camí del del club grana.

Cardona va militar les dues darreres temporades al filial CF Pobla de Mafumet, on va demostrar sobradament les seves qualitats per a triomfar en el primer equip del Nàstic. El lateral no va gaudir d’oportunitats la passada temporada ni amb Xavi Bartolo ni amb Toni Seligrat, tot i que el Nàstic comptava tan sols amb un lateral esquerre nat, com era Javi Bonilla.

Equips com el Getafe, el Mallorca o l’Oviedo s’han interessat darrerament en els serveis del futbolista. Tots tres clubs tenien la intenció d’incorporar al jugador al seu filial i d’anar donant-li oportunitats al primer equip en la mesura del possible.

Cardona, que ha estat dotze anys al Nàstic de forma ininterrompuda, va debutar amb el primer equip grana, a Segona Divisió A, ara fa dues temporades. Va ser contra el Lugo, quan els tarragonins, llavors amb Enrique Martín a la banqueta, estaven matemàticament descendits.

El Nàstic, mitjançant un comunicat, va lamentar la no renovació del futbolista, al qual li va agrair «l’esforç, dedicació i compromís que ha mostrat en les diferents categories assolides al futbol formatiu» i va aprofitar per desitjar-li «la millor de les sorts». Ara, el Nàstic buscarà un lateral esquerre en el mercat per a competir amb Bonilla el curs vinent.

tracking