Diari Més

Fran Carbia haurà de pressionar l'Ibiza per acabar vestint de grana

El futbolista vol jugar al Nàstic, tot i que el davanter i el club grana necessiten que rescindeixi

Fran Carbia, durant el Nàstic-Ebro en el dia del seu debut en el primer equip grana.

Fran Carbia haurà de pressionar l'Ibiza per acabar vestint de granaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol a Fran Carbia i Fran Carbia vol vestir la samarreta del Gimnàstic de Tarragona. Fins aquí, l’equació és molt senzilla. Es complica una mica més quan hi entra un tercer actor, potser, el més important de tots. L’Ibiza-Eivissa, immers en la promoció d’ascens a Segona Divisió A, és el propietari dels drets del davanter tarragoní i Carbia, amb contracte a l’entitat balear fins al 30 de juny del 2021, haurà de rescindir el seu contracte si vol venir a Tarragona.

Aquesta rescissió és la que busquen tant el club grana com el futbolista, tot i que els moviments, de moment, no han estat considerables. El jugador està de vacances, a l’espera de conèixer notícies, i les dues entitats van treballant amb els seus respectius objectius. El Nàstic, intentant completar la seva plantilla i l’Ibiza preparant aquest intent d’assalt a la categoria de plata del futbol espanyol.

Ara mateix, l’Ibiza està en tot el seu dret de demanar una quantitat pel traspàs de Carbia, mentre que el Nàstic també pot dir que no i intentar una rescissió sense abonar cap quantitat per l’operació. Ara bé, aquests tipus de transvasaments acostumen a acabar amb final feliç pel futbolista i tots dos clubs realitzant un esforç. El club balear haurà de baixar les seves pretensions inicials, que podrien ser d’uns 100.000 euros, mentre que el Nàstic, de moment, i tenint en compte la situació econòmica actual motivada pel coronavirus, no té pensat realitzar un gran esforç per fitxar un futbolista amb contracte en vigor.

Futbolísticament, Carbia és una prioritat màxima en els esquemes d’un Toni Seligrat que en els darrers dies ha renovat com a entrenador grana. Si no hi ha cap canvi de darrera hora respecte als plans inicials, l’única incorporació en la part ofensiva serà la de Carbia. Hi ha molts futbolistes actualment en nòmina i, fins i tot, alguns hauran de buscar-se equip. Els ja coneguts de Romain Habran i Joel Marín no compten, mentre que, de la resta, algun més haurà de buscar-se la vida en un altre equip.

Carbia, des de la seva arribada al Nàstic cedit aquest passat mercat d’hivern, va ser indiscutible. Va entrar en el duel contra l’Ebro en substitució de Brugui, lesionat, i va anotar un doblet. Partint habitualment de banda esquerra ha estat un dels guerrers preferits de Toni Seligrat.

tracking