Diari Més

El Nàstic treballa per rescindir el contracte d'un Romain Habran que va ser la gran decepció de la 19-20

L’extrem va acabar la temporada passada cedit al Melilla

Romain Habran, en el Nàstic-Llagostera

Romain Habran, en el Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense pena ni glòria va passar Romain Habran per les files del Gimnàstic de Tarragona. De la mateixa manera, l’extrem francès va militar al Melilla. En cap dels dos equips va demostrar que era aquesta «estrella» de la qual es va parlar en el dia de la seva presentació com a grana. Bàsicament pel nefast rendiment ofert, el club treballa en la seva rescissió.

El Nàstic va contractar-lo com a un dels jugadors que havia de marcar les diferències, com a un futbolista que portaria als tarragonins a l’elit del futbol espanyol en tan sols una temporada. Va ser tot el contrari, gairebé el porta a un infern pitjor que el de Segona B, com és el de Tercera Divisió, ja que aquest era el camí que portava l’equip a mitjans de temporada. Ni amb Xavi Bartolo ni amb Toni Seligrat, l’equip grana va ser capaç d’aixecar cap i, de fet, a l’equador de la temporada, el Nàstic estava en una més que sorprenent zona de descens a Tercera Divisió.

La culpa, evidentment, no va ser tan sols de Romain Habran, sinó que va ser d’una plantilla incapaç d’aixecar cap i de demostrar que tenia el nivell que requeria la categoria de bronze.

Li queda un any

La sortida d’Habran no serà senzilla. Almenys, no resultarà tan barata com desitjarien en els despatxos de la Budellera. Amb un any encara de contracte i una fitxa elevada, la rescissió serà necessària. O sigui, que el Nàstic s’haurà de rascar la butxaca per fer-lo fora, diners que se sumaran als invertits en el sou d’un futbolista que ha fet molt de mal a l’entitat grana, castigada, com la resta, per la crisi del coronavirus, que no ha estat tan sols a nivell sanitari sinó que també ha tocat la part econòmica.

Els números del francès, de 26 anys, parlen per si mateixos. Setze partits disputats i un gol anotat amb el Nàstic i cinc duels a Mellilla i una altra diana anotada. O sigui, un futbolista que prové del Paris Saint Germain (tot i que no va ensumar el primer equip), que no és capaç ni de quallar a Segona B, a Espanya. Marxarà sense pena ni glòria i tornarà a demostrar Habran que els invents, en el món del futbol, gairebé mai funcionen bé.

tracking