Diari Més

El Nàstic oficialitza la renovació d'Oliva

El punta continuarà de grana una temporada més una altra d’opcional i es convertirà en una de les banderes de l’equip de Seligrat

Gerard Oliva, amb el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu.

El Nàstic oficialitza la renovació d'OlivaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va oficialitzar aquest diumenge la renovació de Gerard Oliva. Diari Més va avançar a finals del mes de maig un acord que era total i que estava pendent de fer-se oficial per part del club. Va ser aquest vespre quan l’entitat va comunicar la continuïtat d’un futbolista que ha de convertir-se en una de les banderes de l’equip grana després de completar una bona campanya.

El contracte del davanter de Riudecanyes s’allarga fins sl 30 de juny del 2021 més una altra temporada d’opcional. El pròxim curs ha de ser el de l’ascens a Segona Divisió A i el club grana ha considerat que Oliva és el davanter ideal per a competir amb Pedro Martín a la punta d’atac.

Els inicis de la temporada passada no van ser els desitjats per a Gerard Oliva. Va arribar a Tarragona en molt baixa forma i li va costar molt entrar en acció. Amb Xavi Bartolo a la banqueta no va poder ser protagonista a causa, precisament, dels esmentats problemes físics. Ja amb Toni Seligrat al banc el futbolista va començar a recuperar-se fins a tenir una gran presència en els onzes. Es va arribar a convertir en titular indiscutible i, amb ell sobre la gespa, l’equip va millorar molt. Ara bé, els resultats mai van acabar d’arribar i el Nàstic no va ser capaç d’aconseguir una regularitat que l’empenyés a la zona alta de la taula classificatòria.

Quinze partits jugats

Tretze enfrontaments de Lliga i dos de Copa del Rei són els que va disputar Gerard Oliva durant la temporada que va finalitzar per culpa del coronavirus. En total tres dianes, totes elles en el campionat lliguer, gràcies a un doblet contra l’Ebro al Nou Estadi i una diana al Camp del Cornellà. El primer duel que va disputar Oliva com a grana va ser el 8 de setembre, tot i que tan sols van ser 15 minuts. Va ser en la derrota a casa contra l’Andorra (0-3) i, tot seguit, el futbolista va desaparèixer durant més de tres mesos per lesió. El 15 de desembre va tornar a jugar i van ser cinc minuts contra l’Atlético Levante. A partir d’allí, va anar esgarrapant minuts fins que, el 5 de gener, va aconseguir la seva primera titularitat, al camp de l’Orihuela. Des d’aquell mateix moment, es va convertir en un fix a les alineacions de Seligrat.

El club va fixar-se com a una prioritat la renovació de Gerard Oliva, l’únic dels futbolistes que acabava contracte que continuarà a Tarragona la pròxima temporada. Ni Javi Márquez ni Bernabé Barragán seguiran al Nàstic, tal com ja va informar el club fa algunes setmanes.

El Nàstic es va mostrar molt satisfet per la continuïtat del futbolista, i així ho va reflectir en un comunicat oficial. «Tant el jugador com l’entitat s’han mostrat molt satisfets per continuar de la mà en aquesta nova temporada a la categoria de bronze del futbol nacional», va expressar el Nàstic. En l’escrit, també va deixar clar que «les dues parts són conscients que la unió és clau per lluitar tots els partits amb els nastiquers i situar a l’entitat on esportivament mereix».

tracking