Diari Més

Toni Seligrat renova amb el Nàstic

El tècnic valencià signa una temporada més una altra d’opcional i és l’escollit per a intentar el retorn a la Segona Divisió A

Toni Seligrat a la banqueta del Nou Estadi en un partit d'aquesta temporada.

Seligrat suma sis punts més que Bartolo en els mateixos partitsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat continuarà a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona. No hi havia dubtes al respecte i el tècnic i el club van arribar aquest dijous a un acord segons el qual el valencià seguirà a Tarragona una temporada més, tot i que en el seu contracte figura una campanya addicional de forma opcional, que anirà per objectius. Aquestes metes passaran, evidentment, per un ascens que el Nàstic no pot deixar passar. El seu segon entrenador continuarà sent Josep Maria Ferrer Joma.

L’objectiu prioritari i únic és el de retornar a l’entitat tarragonina a l’elit del futbol espanyol. No ascendir a Segona Divisió A no entra en el diccionari del Nàstic 2020-21 i, per conseqüència, tampoc en el de Seligrat. L’entrenador va ser l’escollit per a capitanejar el vaixell grana després de la destitució de Xavi Bartolo, a mitjans de la temporada passada, i també ho és per a pujar de categoria.

Amb Seligrat, l’equip havia de fer un canvi radical que no es va notar en excés, tot i que sí que va demostrar una clara millora, ajudada per una gran reestructuració d’una plantilla que havia fracassat estrepitosament. La confecció de la plantilla durant el passat estiu va ser nefasta i l’equip ho va acabar pagant en excés. Per a fer-nos una idea, el Nàstic estava en zona de descens en finalitzar la primera volta i, aquesta circumstància, tenint en compte que era l’equip a batre juntament amb el Barcelona B i algun conjunt més, posa de manifest que alguna cosa es va fer molt malament.

Xavi Bartolo va acabar pagant els plats trencats quan, segurament, era dels que menys culpa tenia, però les lleis del futbol dicten que els mals resultats sempre s’intenten capgirar amb un relleu a la banqueta.

Ara, cal no pensar en el passat i centrar-se en un present en el qual Seligrat i els seus buscaran el canvi de categoria en una de les temporades més estranyes que es recordaran, a causa del coronavirus. Segons va assegurar Luis Rubiales als clubs, la 2020-21 arrencarà a mitjans del mes d’octubre.

tracking