Diari Més

Sergi Cardona desperta passions entre filials d'equips de Primera

El lateral de la Pobla interessa a Getafe B i a Mallorca B i el Nàstic no el contempla pel primer equip

Sergi Cardona, fa dues temporades, al Nou Estadi contra el Lugo, en partit de Segona A.

Sergi Cardona desperta passions entre filials d'equips de PrimeraNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pedrera del Gimnàstic de Tarragona està acostumant, els darrers anys, a oferir bons defensors. Des d’Alberto Benito fins a Pol Domingo passant, entre d’altres, per Jordi Calavera, Fran Vélez o Salva Ferrer, són molts els defensors que han destacat i que ara, d’una forma o d’una altra, estan triomfant en categories superiors.

L’últim futbolista grana que podria deixar el club per a buscar una aventura diferent és Sergi Cardona. Es tracta d’un lateral esquerre molt prometedor que compta amb propostes de filials molt potents, com són els del Mallorca o del Getafe, els quals s’han interessat en els seus serveis. Cardona ha demostrat que el filial del Nàstic se li ha quedat petit i, la campanya vinent, vol buscar altres aventures. La primera seria quedar-se a casa, però sembla que Toni Seligrat, tècnic del primer equip grana de la pròxima temporada, no confia suficientment en ell.

Una prova que el jugador no acaba de tenir el suport del tècnic valencià és que, aquesta passada campanya, sense recanvi per a Javi Bonilla, Cardona ha passat completament desapercebut. Jugadors com Ferran Giner, Pol Domingo o algun central reubicat han passat per davant del lateral de la Pobla, el qual podria fer les maletes aquest estiu a la cerca d’una oportunitat que acabi desembocant en una aventura en el futbol professional.

El Nàstic busca lateral

Com que serà sub-23, es convertirà en un futbolista amb encara més núvies en un estiu tan llarg com aquest, el qual «acabarà» a mitjans d’octubre, que és quan arrencaran els campionats de Lliga. Cardona no té pressa per prendre una decisió, però la seva il·lusió seria quedar-se al primer equip del Nàstic, una situació que no resultaria gens sorprenent tenint en compte que el club grana està buscant un futbolista en el lateral esquerre.

Bonilla és l’únic integrant en aquesta demarcació i el club grana està buscant un futbolista específic pel lateral esquerre. Les aptituds que té aquest futbolista són suficients perquè, com a mínim, Seligrat es repensi l’opció de comptar amb ell si el mercat no ofereix cap oportunitat prou convincent. De moment, ni el jugador ha marxat ni el Nàstic li ha dit rotundament que no compti amb ell, amb què caldrà esperar esdeveniments.

tracking