Diari Més

Juan Rodríguez es queda sense lloc en un Nàstic amb excés de centrals

L’asturià apunta a ser l’escollit per abandonar el club després del fitxatge de Marc Trilles

Juan Rodríguez rumia què fer amb la pilota durant el Nàstic-Lleida Esportiu.

Juan Rodríguez es queda sense lloc en un Nàstic amb excés de centralsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Gimnàstic de Tarragona li sobra un central. Després de la contractació de Marc Trilles, l’únic fitxatge tancat de cara a la temporada 2020-21, el club grana compta amb cinc defensors centrals a la plantilla. En sobren, de fet, un i mig. L’un serà, probablement, Juan Rodríguez i, el mig, Pol Domingo, tot i que aquest darrer no perquè hagi de marxar, sinó perquè el club compta amb ell com a lateral, gràcies a la seva gran polivalència.

Trilles, David Goldar i Jesús Rueda tenen el lloc assegurat, tot i que Juan Rodríguez probablement s’haurà de buscar destinació. I és que aquest futbolista ha estat una de les grans decepcions durant la temporada finalitzada abans d’acabar per culpa del coronavirus.

El central arribat de l’Sporting de Gijón va ser una de les grans apostes de Sergi Parés, però no ha funcionat. Va anar de menys a més, però el seu rendiment global no ha estat suficient com perquè el Nàstic es pugui permetre el luxe de comptar amb overbooking de centrals. Quan hagi d’escollir, que segurament ho haurà de fer en breu, el Nàstic triarà quedar-se amb els altres tres més Pol Domingo, ja que el futbolista de la pedrera pot actuar tant de lateral esquerre com per la banda dreta, amb què quedaria resolt també qualsevol problema que hi hagués a les bandes, en defensa.

Rodríguez també va anar de menys a més per un motiu ben simple. Una de les peces que menys va funcionar al llarg de la 2019-20 va ser Bruno Perone. El central brasiler va ser protagonista en un elevat nombre de gols dels equips rivals i no va estar a l’altura de les circumstàncies. De fet, el Nàstic va desfer-se d’ell tan bon punt va poder, amb una rescissió de contracte que el va enviar a l’Hércules i que va portar a Tarragona un altre defensor com ho és un Jesús Rueda que sí que va demostrar contundència i solidesa. Aquestes característiques faran que l’ex de l’Extremadura pugui continuar a Tarragona competint amb Trilles, amb Goldar i amb Pol Domingo.

tracking