Diari Més

El Gimnàstic busca porter, lateral esquerre, migcampista i dos sub-23

La idea de l’entitat grana és trobar també un meta i un migcampista joves i intentar el fitxatge de Carbia

Javi Bonilla llença un penal contra el Lleida Esportiu amb Marc Trilles de fons.

El Gimnàstic busca porter, lateral esquerre, migcampista i dos sub-23Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té ben clar el seu full de ruta. El club tarragoní sap quines posicions vol reforçar i està treballant en totes i cadascuna d’elles, però no té cap tipus de pressa. Marc Trilles està lligat i el central del Lleida Esportiu passarà a ser grana la pròxima campanya. Aquesta era una de les prioritats del Nàstic, ja que era un futbolista que acabava contracte i que tenia moltes «núvies» que el pretenien. Algun altre jugador podria arribar en els pròxims dies, però el gruix de fitxatges haurà d’esperar que finalitzin els play-off d’ascens a Segona Divisió A. Aquests, es disputaran al juliol, amb què hi ha molt de temps per endavant.

El central que havia d’arribar ja és una realitat, però encara falten peces per a complementar la plantilla. El club ha dividit les prioritats en dos grups. El primer serà els futbolistes que es podrien anomenar veterans, o contrastats, i l’altre el dels sub-23. La idea, ara mateix, i sempre depenent de les sortides que s’acabin produint en l’estiu més llarg de tots, és incorporar quatre futbolistes que no siguin sub-23 i dos que sí que ho siguin.

Dos porters

La incorporació que més urgència té ara mateix és la que estarà sota els tres pals. Bernabé Barragán ha deixat el Nàstic i la idea és poder cedir a Cheikh Sarr perquè es formi i tingui els minuts dels quals segurament no disposarà la pròxima campanya a Tarragona.

Primer, i més prioritari, ha d’arribar un meta amb experiència, contrastat, amb minuts a la Segona Divisió B i que sigui capaç de ser el primer líder dins del camp. Ha de tenir habilitats sota els pals i una gran personalitat. El Nàstic treballa en alguns porters, però estan immersos en la lluita per l’ascens a Segona A, amb què caldrà esperar una mica. L’altre meta serà un sub-23. Podria ser algun jugador que arribés traspassat, cedit o tampoc està descartat que sigui Arnau Riera. El porter del filial CF Pobla de Mafumet ha demostrat sobradament que té aptituds, però ha de continuar jugant i sentir-se important i, segurament, el primer equip del Nàstic no li ho pot prometre.

Un lateral i dos migcampistes

Un lateral esquerre que pugui competir amb Javi Bonilla també és una de les prioritats que té la direcció esportiva grana. El club està treballant amb alguns futbolistes amb experiència a la categoria i hi ha diverses opcions. Amb aquest lateral, el capítol d’incorporacions a la rereguarda quedaria tancat.

En el centre del camp es preveuen dos fitxatges. Un migcampista contrastat i de qualitat i un altre de jove. Entre Ribelles, Miranda i aquests dos jugadors s’ha de conformar un centre del camp capaç de lluitar contra qualsevol. La polivalència de Rueda i de David Goldar també ajuden a tancar una plantilla sense un gran nombre de centrecampistes específics. Divendres es va acomiadar Javi Márquez i la direcció esportiva no pot fallar amb l’elecció a la medul·lar.

Finalment, el Nàstic farà un esforç perquè Fran Carbia continuï sent una pedra angular a l’equip. El tarragoní, cedit per l’Ibiza, és l’escollit per tancar una zona ofensiva que, amb els que tenien contracte i amb Gerard Oliva, que ha renovat, buscaran convertir-se en una plantilla temible i disposada a l’ascens des del minut zero.

tracking