Diari Més

El Nàstic tanca al central Marc Trilles

El defensor procedeix del Lleida Esportiu i el club grana ha descartat l’arribada del lateral esquerre Joan Oriol

Marc Trilles

El Nàstic tanca al central Marc TrillesLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja té lligat el primer fitxatge de la temporada 2020-21. Es tracta del defensa central Marc Trilles, de 28 anys i que procedeix del Lleida Esportiu, on ha militat les tres darreres temporades.

Trilles és un dels millors defensors centrals de la Segona Divisió B. Aquesta campanya ha destacat molt i, als seus 28 anys, està en l’edat perfecta per poder convertir-se en una peça clau del Nàstic de Toni Seligrat.

El futbolista està tancat a falta de la signatura final que servirà per posar negre sobre blanc un acord que fa setmanes que s’està llaurant. Ara mateix, el Nàstic, comptant amb Trilles, té cinc centrals a la seva plantilla. David Goldar, Jesús Rueda, Juan Rodríguez i Pol Domingo. La idea, en principi, seria la de prescindir d’algun d’aquests futbolistes, ja que cinc centrals específics són massa per a una plantilla de Segona Divisió B, més curta, per exemple, que les de Primera i de Segona Divisió.

Domingo compta tant de central com de lateral, per ambdues bandes, però la xifra continua sent elevada, ja que la parella de centrals és una demarcació que no s’acostuma a canviar durant la temporada, sobretot, quan les coses funcionen bé.

Trilles va jugar al Castellón i a l’Atlético Saguntino abans de marxar cap a Lleida. Els seus 187 centímetres d’altura el converteixen en un futbolista de gran envergadura. Aquesta passada temporada va disputar un total de 21 enfrontaments i va veure fins a 12 cartolines grogues, unes xifres molt elevades, ja que supera la targeta cada dos partits.

Joan Oriol, descartat

El Nàstic també està a la cerca i captura d’un lateral esquerre. Un dels que interessava és Joan Oriol, però el club pràcticament l’ha descartat. El cambrilenc format al Nàstic, que també pertany al Lleida Esportiu, ha estat un dels millors carrilers del grup tercer, però no serà l’opció escollida finalment per un Nàstic que no vol fer una gran inversió en un jugador que no seria indiscutible, ja que es disputaria el lloc amb Javi Bonilla.

El Nàstic i Oriol havien estat negociant però sembla que l’ex, entre d’altres, de CF Pobla de Mafumet, Villarreal, Osasuna, Mallorca o Cornellà, té altres propostes sobre la taula, entre elles la de l’Andorra. El que sí té clar és que no continuarà jugant a Lleida.

tracking