Diari Més

El Nàstic esperarà als 'play-off' per a tancar la plantilla del curs vinent

Alguns futbolistes que interessen al club grana han de disputar la promoció d’ascens a Segona A i, per tant, caldrà paciència

Gerard Oliva ha renovat amb el Nàstic i serà un dels pilars fonamentals de cara a la pròxima temporada.

El Nàstic esperarà als 'play-off' per a tancar la plantilla del curs vinentGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi haurà futbol de Segona Divisió B fins a mitjans del mes d’octubre del 2020, però els equips han començat ja la seva planificació de cara a la campanya 20-21, la qual serà la més atípica de totes les que es recorden en les darreres dècades.

El Gimnàstic de Tarragona no serà aliè a aquesta circumstància i, per aquest mateix motiu, porta ja dies preparant la plantilla de la pròxima campanya. El problema és que, ara mateix, alguns dels futbolistes que està seguint el conjunt grana encara no han finalitzat la temporada. Es tracta de jugadors que militen en clubs de Segona Divisió B i que, gràcies a la seva bona temporada, encara no han acabat la feina. De fet, tenen opcions d’ascendir a Segona Divisió A i, en aquestes circumstàncies, és completament normal que vulguin esperar a acceptar l’oferta grana.

Les promocions d’ascens a Segona Divisió A es disputaran del 18 al 26 de juliol íntegrament a Múrcia. Aquests play-off express que s’han creat específicament per a poder finalitzar les competicions que van quedar aturades a causa de la crisi del coronavirus no arrencaran fins d’aquí a un mes i mig, amb què les planificacions dels equips s’allargaran molt més de l’habitual. A partir de finals de juliol i principis d’agost serà quan més es mouran els clubs, en un mercat que s’allargaria encara més de l’habitual, tenint en compte que l’inici de les competicions serà a mitjans d’octubre, sempre que no hi hagi més complicacions relacionades amb la Covid-19.

El Nàstic està treballant amb futbolistes que estan immersos en aquestes promocions d’ascens i també amb jugadors que han donat per finalitzada la temporada a Segona Divisió B i que, per tant, hauran d’estar set mesos sense jugar a futbol, des del març fins a l’octubre.

Sense pressa

El club grana no té cap mena de pressa. Amb una gran quantitat de futbolistes amb contracte en vigor, a Tarragona no volen anar amb presses, que acostumen a ser males conselleres. Els ingressos del Nàstic, així com els de la resta de clubs del món del futbol, seran molt inferiors la pròxima temporada respecte a les anteriors, ja sigui per socis, espectadors al camp, publicitat o qualsevol altre tipus d’ingrés.

Seran quatre pinzellades a una plantilla que va començar fatal a principis de la temporada passada i que, després del mercat d’hivern, va quedar completament renovada i va convertir-se en molt més competitiva que la que va iniciar el curs.

tracking