Diari Més

Rubiales confirma que la Segona B arrencarà a mitjans d'octubre

El president de l’RFEF ho va exposar als clubs durant la reunió telemàtica que va mantenir amb ells aquest dimarts

Pol Ballesteros és un dels jugadors que continuarà al Nàstic la pròxima temporada.

Rubiales confirma que la Segona B arrencarà a mitjans d'octubreGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona tornarà a la competició a mitjans d’octubre del 2020. Aquesta data, tot i que encara no és oficial, s’ha de donar per bona perquè és la que el president de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), Luis Rubiales, va comunicar als clubs catalans de Segona B durant la reunió telemàtica que va mantenir amb ells aquest dimarts.

Rubiales va transmetre a les entitats tot el que estan preparant i les mesures que estan prenent respecte a les promocions d’ascens que encara estan per disputar, així com en el que fa referència a la pròxima campanya, la 2020-21. Sempre, tenint en compte que les dates poden canviar depenent de com evolucioni la pandèmia, si hi ha rebrots o no i si el desconfinament va com preveuen les autoritats sanitàries.

Mitjans d’octubre no és una data que agradi als clubs i, encara menys, als que no han de jugar-se res aquesta 2019-20. Iniciar el curs en aquestes dates significa estar set mesos sense un partit de futbol oficial, una bestiesa no tan sols per a l’espectador, que no sap si podrà veure els partits al camp o ho farà des de casa, sinó també per als clubs, els quals veuran molt perjudicades les seves planificacions esportives. El major problema serà a nivell econòmic, ja que els futbolistes arrencarien la pretemporada al setembre, amb què entraria en escena la discussió sobre quants mesos hauran de cobrar, ja que el temps de competició no serà el mateix.

El fet és que a Tarragona no hi haurà futbol encara durant molt de temps, una circumstància que farà que els aficionats es vagin desencantant poc a poc. Tant el Nàstic com la resta de clubs hauran de buscar fórmules per a continuar tenint als seus al costat en cada moment. És complicat buscar la fórmula, però preparar una plantilla competitiva i il·lusionant podria ser el primer pas. De moment el Nàstic, en l’apartat d’entrades i sortides, tan sols té confirmades la renovació de Gerard Oliva per una temporada més una d’opcional i la marxa de Bernabé Barragán.

tracking