Diari Més

Torna el futbol amb el derbi de Sevilla i partits a les 13 hores

Barça i Madrid reprenen la competició dissabte a les 22 hores i diumenge a les 19.30 hores, respectivament

El porter del Betis, Joel Robles, en un entrenament.

Torna el futbol amb el derbi de Sevilla i partits a les 13 horesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLigava anunciar els horaris de les jornades 28 i 29 deLaLigaSantander, les dues primeres amb les quals torna el futbol a Espanya després de la pandèmia del coronavirus, que s'inicia amb el derbi sevillà entre Sevilla i Real Betis el dijous 11 de juny i amb partits a les 13 hores els caps de setmana, sempre que el clima ho permeti.

El Barcelona, líder amb dos punts d'avantatge, i el Real Madrid, reprenen el seu pols pel títol de lliga després del canvi de llocs en l'última jornada disputada abans de l'aturada per l'estat d'alarma a Espanya. Entrarà primer en escena l'equip deQuiqueSetién, que jugarà el dissabte a les 22 hores a Mallorca.

Els deZinedineZidanes'estrenaran de local però en un nou escenari, l'estadiAlfredoDiStéfano, on reben el diumenge a les 19.30 hores al'Eibar.

El segon derbi de la jornada, el valencià, es disputarà el divendres 12 a Mestalla a les 22 hores. Valencia i Llevant mesuraran forces en el seu retorn. La jornada 28 deixarà duels directes en la zona baixa per prendre aire en la lluita per la permanència.

El dissabte comença a les 13 hores amb el duel entre Espanyol i Alavés i continua a les 19.30 hores aButarqueamb el Leganés-Valladolid.

LaLigava anunciar també els horaris per a la jornada 29 que es jugarà entre setmana, respectant les 72 hores de descans entre partits que han de complir els equips. S'iniciarà el mateix dilluns 15 de juny, a les 19.30 hores amb un Llevant-Sevilla, i tindrà els seus plats forts diaris a les 22.00 hores, en horari televisiu de màxima audiència, el dimarts amb el Barcelona-Leganés, el dimecres amb l'Osasuna-Atlético de Madrid i el dijous amb el Real Madrid-Valencia.

@media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;margin: auto 0px;}}

tracking