Diari Més

Bernabé deixa el Nàstic després de tres temporades i el club busca porter

Cheikh es queda com a únic meta i tampoc té assegurada la seva continuïtat de cara a la pròxima temporada

Bernabé Barragán, durant el Nàstic-Valencia Mestalla.

Bernabé: «El cos tècnic és el culpable que l'equip estigui en el nivell en què es troba»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernabé Barragán ja és història al Gimnàstic de Tarragona. Estava cantat que el meta no seguiria, però ahir ell i el director esportiu grana, Sergi Parés, van mantenir una reunió per a acabar de definir el futur de l’andalús, el qual queda deslligat de l’entitat tarragonina. El seu contracte acabava el 30 de juny del 2020, però el fet que la campanya ja hagi finalitzat a causa del coronavirus provoca que no hi hagi motius per a allargar més l’estada dels jugadors que acaben vinculació.

En la trobada entre el meta i el màxim responsable esportiu grana va quedar clar que les dues parts tenien la decisió presa. La darrera temporada ha estat força estranya per a ambdues parts i no tenia sentit continuar en el mateix camí. Bernabé va demanar abandonar el club en el darrer dia del mercat d’estiu. El Málaga de Segona Divisió A va fer-li una oferta a última hora, el jugador la va traslladar al club i, el Nàstic, davant de la impossibilitat de trobar un meta de garanties en unes hores, s’hi va negar.

En el mercat d’hivern va ser diferent. Va ser el Nàstic qui li va comunicar a Bernabé que es busqués equip però, davant la complicació que això suposava, tampoc hi va haver canvi d’aires.

55 partits de grana

En les tres campanyes en les quals Bernabé ha militat al Nàstic, ha disputat un total de 55 enfrontaments, dos d’ells de Copa del Rei i la resta de Lliga, entre Segona Divisió A i Segona Divisió B.

En la 2017-18, en la seva arribada a Tarragona, va disputar dos únics enfrontaments. En la segona, a la categoria de plata del futbol espanyol, va jugar 23 enfrontaments, tots ells de Lliga. En el tercer curs, el recentment finalitzat, han estat 30 enfrontaments, inclosos els copers.

El club grana, mitjançant un comunicat, va agrair a Bernabé «molt especialment el treball i la professionalitat que el futbolista ha mostrat durant aquestes tres temporades a la disciplina tarragonina, entrenant i millorant les seves habilitats sota les indicacions de l'entrenador de porters, Manolo Oliva».

Ara mateix, el Nàstic compta amb un únic porter a la seva plantilla. Es tracta de Cheikh Sarr. Aquest meta tampoc té assegurada la seva continuïtat, encara que compta amb contracte en vigor. Als seus vint anys, encara té moltes coses a polir i, per aquest motiu, té dues sortides. O quedar-se clarament com a porter suplent o bé marxar cedit a un equip que li ofereixi minuts i que li permeti continuar creixent. Per tant, el Nàstic podria haver de buscar dos porters de cara al pròxim curs.

tracking