Diari Més

LaLiga torna l'11 de juny amb el Sevilla-Betis

El campionat, si es compleixen totes les previsions, acabarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol

La data del partit està per determinar.

El Barça jugarà amistós a les Terres de l'Ebre pels afectats per la borrasca GloriaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLigaSantander 2019-20, suspesa des de març per la pandèmia del coronavirus, es reprendrà el pròxim 11 de juny amb el derbi Sevilla-Betis, corresponent a la vintena vuitena jornada, segons ha acordat aquest divendres el Grup de Contacte que integren Consell Superior d'Esports (CSD), Federació Espanyola de Futbol (RFEF) iLaLiga.

El campionat, si es compleixen totes les previsions i depenent de l'evolució de la pandèmia, acabarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.

Les tres institucions han aprovat, segons informen en un comunicat, el format de desenvolupament de les onze jornades pendents per a la finalització deLaLigaSantander iLaLigaSmartBank.

La represa de la competició tindrà lloc durant el cap de setmana del 13 i 14 de juny, amb el derbi sevillà.

«Del desenvolupament de les converses en aquesta primera reunió ordinària del Grup de Contacte, creat sobre la base de l'esperit dels Pactes de Viana i sota el recer del Codi de Conducta signat entre les parts, es conclou que no existiran problemes ni dificultats per a concretar dies de joc i horaris», indica el comunicat.

D'aquesta manera, «elCSDfelicita els membres del Grup per l'esperit de diàleg i bona disposició mostrats durant la trobada, que s'ha celebrat a la seu del Consell».

A la reunió han estat presents, per part de laRFEF,TomásGonzálezCuetoi Andreu Camps; per part deLaLiga,Carlosdel Camp iÓscarMayo; i per part delCSD, el cap de gabinet de la presidenta,JuanFernándezCarnicer, i el diplomàticJoaquínde Arístegui.

El Grup de Contacte es reunirà amb periodicitat mensual, si bé, i a petició de les parts, podrà celebrar trobades addicionals en funció de les circumstàncies, afegeix l'escrit.

LaLigaSantander, que lidera el Barça amb dos punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, es va aturar el 10 de març amb l'Eibar-Reial Societat, que ja es va jugar a porta tancada enIpurúa.

L'última jornada completa jugada va ser la vint-i-setena, entre el 6 i el 8 de març, dia en què el Real Madrid va tornar el lideratge al Barcelona en perdre per 2-1 davant el Betis a l'estadiBenitoVillamarín.

En la vintena vuitena jornada, a part del Sevilla-Betis, el Barcelona visitaràal Mallorca, el Real Madrid rebrà a l'Eibari la Reial Societat a Osasuna.

Un dels duels estel·lars es jugarà aSanMamés entre l'Athletici l'Atlètic de Madrid; hi haurà també un altre derbi, entre el València i el Llevant; el Getafe visitarà al Granada; i es viuran duels de màxima tensió amb la permanència en joc com Espanyol-Alabès, Celta-Vila-real i Leganés-Valladolid.

tracking