Diari Més

Javier Ribelles serà un dels punters del projecte del Nàstic de la 2020-21

El club té dipositades totes les esperances en un centrecampista que encara no ha debutat perquè es va lesionar en aterrar

Javier Ribelles, durant la seva presentació oficial com a jugador del Gimnàstic de Tarragona.

Javier Ribelles serà un dels punters del projecte del Nàstic de la 2020-21Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Va ser un dels futbolistes que més expectació va aixecar en el mercat d’hivern. No pel seu nom, ja que era dels més desconeguts, però sí per les informacions que arribaven des del seu club d’origen i per les esperances que el Gimnàstic de Tarragona va dipositar en ell. Javier Ribelles va arribar a Tarragona aquest gener procedent de l’Unionistas de Salamanca però, des del moment en el qual va canviar de samarreta, va començar el seu infern. No va poder debutar mai a les ordres de Toni Seligrat per lesió, tot i que la vida li donarà una nova oportunitat, ja que el Nàstic el considera com a una de les peces fonamentals en el projecte de la pròxima temporada, la que ha de ser la de l’ascens a Segona Divisió A.

Ribelles va ser el primer fitxatge grana durant el mercat d’hivern, però l’afició mai va poder gaudir-lo. Es va trencar el cinquè metatarsià del peu esquerre i, aquesta situació, l’obligava a estar de baixa durant un mínim de tres mesos. Per tant, era molt complicat que pogués jugar algun minut. L’única possibilitat que el centrecampista hauria tingut de debutar amb el Nàstic hauria passat perquè la Real Federación Española de Fútbol hagués decidit reprendre les competicions i allargar-les fins al mes de juliol o agost, però no va ser així i, amb la baixada de persiana del campionat regular, Ribelles va dir adéu a tota opció d’estrenar-se com a grana.

Javier Ribelles va haver d’operar-se i el club va destinar el seu dorsal a un altre futbolista, ja que no comptava que es pogués recuperar a temps. Ara bé, tenint en compte que la competició tornarà al mes d’octubre, el Nàstic compta amb un Ribelles recuperat al cent per cent i amb ganes de donar guerra i lluitar per a convertir-se en una peça fonamental en un Nàstic que ha d’il·lusionar des del minut zero.

Miranda, Márquez i Tienza

Actualment, l’únic futbolista que juga com a centrecampista i que té contracte en vigor, a banda del mateix Ribelles, és Fran Miranda. Aquest futbolista sí que va poder demostrar la seva vàlua des del principi i serà un dels guerrers de Toni Seligrat, un tècnic que té tota la seva confiança dipositada en ell i que creu que ha de ser un dels líders del Nàstic 2020-21.

En una situació diferent es troben els altres dos migcampistes que hi ha actualment a la plantilla. Fausto Tienza, que va arribar també en el mercat d’hivern, però com a cedit, tornarà al Panathinaikos grec. Al Nàstic li encantaria comptar amb ell, però la seva elevada fitxa fa, de moment, inviable aquesta operació. Finalment, apareix Javi Márquez. El capità acaba contracte i encara no està clar si continuarà a Tarragona. Hi ha temps per a pensar-hi.

tracking