Diari Més

Oci

Torna l'activitat a les piscines amb natació mitjançant cita prèvia

Els clubs segueixen ampliant la seva oferta i, al Nàstic, estan actius el tennis, el pàdel i el patinatge, a banda del bar, que ha obert les portes

La piscina del Club Natació Tàrraco va iniciar ahir la seva activitat.

Torna l'activitat a les piscines amb natació mitjançant cita prèviaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’activitat esportiva va guanyant cos a mesura que passen els dies. El desconfinament progressiu també està afectant l’esport i l’oci i, en aquest sentit, aquesta setmana els protagonistes són els nedadors i els jugadors de pàdel i de tennis.

Pel que fa a l’aigua, les activitats a les piscines han arrencat aquesta setmana. Al Club Natació Tàrraco va ser ahir quan l’aigua va tornar a l’acció. Sempre mitjançant cita prèvia, les piscines ja estan operatives a l’entitat de la ciutat tarragonina, així com el gimnàs. De nou del matí a una del migdia i de tres de la tarda a vuit del vespre, en una obertura en la qual els vestidors tan sols estaran operatius per als socis que vulguin gaudir de les piscines. D’aquesta manera, les dutxes, la sauna, les sales d’activitats dirigides, el pati i les grades estaran tancades, mesures similars a les d’altres clubs esportius.

Des del CN Tàrraco recorden, a més, que l’ús de la mascareta és obligat, igual que ho és en un Club Gimnàstic on, des d’aquesta setmana, es poden veure els primers partits de tennis, de pàdel i entrenaments de patinatge, així com el Bar de l’Estadi obert per a poder complementar els serveis esportius.

Aquest dimarts, el CN Tàrraco va realitzar la desinfecció de les piscines i, al Nàstic, també s’ha netejat i desinfectat tota la zona. A partir de l’1 de juny arrencaran activitats dirigides de marxa nòrdica, que seran grupals i es podran realitzar perquè es practiquen fora de les instal·lacions, a l’aire lliure.

El Pavelló del Nàstic es posarà en marxa també l’1 de juny, quan també arrencarà el tennis taula. En comptes de tancar a les deu de la nit, les instal·lacions de la Budellera tanquen a les vuit del vespre i una de les preocupacions que té el club grana són els Campus d’Estiu. Sobre aquest punt, estan pendents de les recomanacions que arribin des de les autoritats per a poder acabar de decidir.

Joves patinant ahir a les instal·lacions del Nàstic.

Torna l'activitat a les piscines amb natació mitjançant cita prèviaOlívia Molet

tracking