Diari Més

LaLiga i Mediapro oferiran el futbol de forma gratuïta a les residències

Prenen la decisió per «trencar la solitud que suporten els residents»

Lionel Messi

El gest que honora a MessiEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Mediapro i la Lliga de Futbol Professional (LaLiga) oferiran de manera gratuïta en residències de la tercera edat a Espanya els enfrontaments que resten per a completar la temporada 2019-2020 tant de la Primera Divisió com de la Segona Divisió A, després de l’acord aconseguit per totes les parts. D’aquesta manera, totes aquelles persones que viuen a les residències podran gaudir del millor futbol del món de forma gratuïta.

El mitjà per a poder fer-ho serà a través de LaLigaTVBar, el canal destinat a hostaleria i establiments públics que opera Mediapro, i es podrà sol·licitar a través dels diferents operadors de telecomunicacions que ofereixen aquest canal per a distribuir el senyal a tots els aparells de televisió de les residències.

«Aquest gest el que busca és poder trencar l’aïllament i la solitud que estan suportant tant els residents com tot el personal que està a la seva cura després de la crisi sanitària de la COVID-19, que ha obligat al confinament de tots els residents en centres assistencials per a la tercera edat», va assenyalar aquest dijous Mediapro mitjançant un comunicat oficial.

En les millors condicions

El grup també va aprofitar per destacar el seu desig al costat del de LaLiga «perquè l’emoció del futbol contribueixi d’alguna forma a trencar tot el que estan passant durant aquests mesos els residents com el personal a la seva cura» i perquè després de més de 70 dies d’aïllament, els aficionats més veterans tinguin la possibilitat de poder gaudir dels partits «en HD i amb la producció audiovisual més innovadora d’una de les millors lligues del món».

tracking