Diari Més

Pol Prats espera reivindicar-se al Nàstic la pròxima temporada

El futbolista acaba de fer 21 anys i no pensa en una altra cosa que en triomfar vestint la samarreta de l’equip que estima

Pol Prats, durant una acció en el partit disputat contra el Llagostera al Nou Estadi la 2019-20.

Pol Prats espera reivindicar-se al Nàstic la pròxima temporadaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En cada minut que ha estat al camp i en cada entrenament que ha realitzat amb la samarreta del Gimnàstic de Tarragona se li pot llegir la felicitat als ulls. De minuts, n’ha tingut pocs, Pol Prats, però espera sumar-ne molts més la pròxima temporada vestint la samarreta que més estima.

El jove extrem grana, si no hi ha cap canvi d’opinió inesperat, continuarà al tarragoní grana la pròxima temporada. Les lesions sempre l’han castigat molt i, per tant, ha costat veure’l al camp. Tot i això, des del club grana confien molt en aquest jove extrem que dilluns va fer 21 anys i que és una de les majors promeses que ha passat pel Nàstic en les darreres dècades.

La qualitat del futbolista ebrenc és innegable. No ha pogut demostrar-la tant com hagués volgut però, sempre que ha trepitjat la gespa, ha demostrat allò diferent que tenen els jugadors que marquen les diferències de tres quarts de camp en amunt. Un dribling d’infart, una velocitat endimoniada per la banda dreta i gol. No se li pot demanar més a un futbolista que, ara, ha de fer un pas endavant si vol fer-se gran en una plantilla que serà més competitiva que l’anterior. Falten, si tot va com està previst, uns cinc mesos per a tornar a la competició. Per tant, serà el mercat més llarg que es recorda i podria haver-hi sorpreses i canvis de plans. En aquests, de moment, no hi figura una marxa d’un Prats que té ganes de demostrar-li a Toni Seligrat que té nivell per a conduir als tarragonins a Segona Divisió A.

Amb contracte fins el 30 de juny del 2022, Prats ja va demostrar la seva qualitat, fins i tot, a la categoria de plata del futbol espanyol. Va tenir minuts en els darrers quatre partits de la temporada 2018-19. Enrique Martín li va donar l'alternativa quan l’equip estava matemàticament descendit a Segona Divisió B i el jugador va respondre de la millor manera. 258 minuts en els quals va tenir la possibilitat de meravellar en tot un terreny com el Nuevo Arcángel on, contra el Córdoba, va marcar un gol i va fer una assistència.

tracking