Diari Més

Oficial: La UE Valls, a Tercera Divisió

La Federació Catalana resol definitivament que no hi hagi descensos, però sí ascensos

Els jugadors de la UE Valls, al vestidor

Oficial: La UE Valls, a Tercera DivisióFrancesc Fàbregas/ El Travesser

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Valls és equip de Tercera Divisió. Així ho va confirmar aquesta tarda la Federació Catalana de Futbol (FCF), qui es va reunir en Junta Directiva per a determinar com finalitzen les competicions. És un dels molts ascensos que protagonitzen clubs tarragonins. De fet, és el de més envergadura. Com que no hi ha descensos, el Catllar continuarà a Primera Catalana.

«La Federació Catalana de Futbol ha acordat resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-20. En les categories de base, tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants», diu l’FCF en un comunicat. En aquest sentit, pujaran de categoria els equips que estaven en posicions d’ascens directe i, les vacants que es produeixin, es cobriran amb els equips que tenien millor coeficient. Per posar un exemple, quan pugi un equip de Tercera Divisió en quedaran dinou. Per arribar als 22 establerts en faltaran tres, que seran els dos líders dels dos grups de Primera Catalana més el millor segon, que és la UE Valls.

També es va determinar que tant la Tercera Divisió, com la Primera Catalana i la Segona Catalana tindran subgrups. O sigui, que la Tercera Divisió comptarà amb 22 equips que es dividiran en dos grups d’onze, en funció de la seva proximitat. La Primera Catalana comptarà amb dos grups de vint conjunts, o sigui, quatre subgrups de deu i, la Segona Catalana, amb sis grups de vint, dividits en dos subgrups de deu. Aquesta decisió es va prendre després de la consulta que l’FCF va realitzar als clubs catalans, que aquesta tarda van ser informats de totes les mesures.

tracking