Diari Més

El CSD autoritza els partits de pàdel en parelles

La mesura té caràcter retroactiu

La reusenca Ari Sánchez ha demostrat la seva superioritat al CT Tarragona

La final femenina del Campionat de Catalunya de PàdelGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consejo Superior de Deportes (CSD), després de reunir-se aquest dimarts amb la Federación Española de Pádel, va comunicar oficialment l’autorització de la pràctica d’aquest esport en parelles des del dilluns 25 de maig, o sigui, amb efecte retroactiu.

«Tenint en compte les converses mantingudes avui amb el CSD, respecte a la clarificació de les conseqüències de l’Ordre SND/440/2020 del 23/052020 del Ministeri de Sanitat ja publicada, la Federació Espanyola de Pàdel comunica oficialment que, des de dilluns passat, està permesa ja des de la Fase 1 la pràctica del pàdel en parelles», va informar la Federació Espanyola de Pàdel a través d’un comunicat oficial.

Per tant, ja és oficial que es pot practicar aquest esport en la modalitat de dos contra dos «en qualsevol mena d’instal·lació de pàdel», va afegir.

A més, va apuntar que igualment estan permeses les classes col·lectives amb la restricció d’un màxim de deu alumnes «sempre que es garanteixi el rigorós compliment de la distància mínima obligatòria de 2 metres entre persones».

tracking