Diari Més

El Cevol Torredembarra decidirà la setmana vinent si juga a Superlliga 2

El club demana els màxims esforços per a poder complir el somni de tocar l’elit del voleibol, tot i que és conscient de la despesa econòmica que suposa

La primera plantilla del Cevol Torredembarra està il·lusionada amb l'ascens.

El Cevol Torredembarra decidirà la setmana vinent si juga a Superlliga 2Cevol Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Si la setmana vinent no tenim lligada la part econòmica, direm que no a l’ascens a Superlliga 2». Així de clar es va mostrar Eric Hasspacher, president del Cevol Torredembarra, a l’hora de valorar l’ascens del seu primer equip a Superlliga 2 després de la decisió de la Federació Espanyola de finalitzar la competició a causa del coronavirus. És un repte apassionant, ja que seria la primera vegada que el club torrenc milita a la categoria de plata del voleibol nacional. Ara bé, el club prefereix ser prudent i no endinsar-se en un projecte que no pugui acabar.

«Estem tenint reunions amb l’Ajuntament, amb el regidor d’Esports, el Raúl García, i ens han dit que estan per la labor d’ajudar-nos», detalla el màxim mandatari del club, qui sap que el consistori podrà ajudar, però no fer-se càrrec de tot el que suposa estar a Superlliga 2. En aquest sentit, reconeix que «el tema dels espònsors és força complicat. En tenim alguns, però aquests ens ajuden de cara a la resta del club, no al primer equip».

Aproximadament, Hasspacher sap quants diners seran necessaris per poder complir el somni, tot i que depèn de certes variables. «Hi ha moltes coses per aclarir. Si es concreta que en el nostre grup hi haurà molts equips propers, ja sigui a Catalunya o a Castelló, el pressupost baixaria força, però estem parlant que tan sols el primer equip, entre desplaçaments, quotes federatives, arbitratges i infraestructura, costaria entre 30.000 i 35.000 euros». Evidentment, en aquest pressupost no es contempla que cap jugador cobri, tot i que el president assegura que «seria un somni poder donar-los el que es mereixen».

Poc temps

«Tenim poc temps», avisa Eric Hasspacher, qui recorda que «a principis de juny ens hem d’inscriure i pagar la primera quota a la Federació Espanyola. La setmana vinent ho hem de tenir tot força clar». «Com a esport minoritari, sempre ens ha costat assumir l’aspecte econòmic, però hem acabat tirant endavant. Ara bé, una cosa és que et quedi poc per cobrir el pressupost i una altra cosa és que estiguis tan lluny», finalitza sobre el tema econòmic.

El president està molt orgullós del que han aconseguit esportivament els seus. «Ens sentim satisfets. Més enllà que hagi estat una decisió de despatxos, l’ascens és merescut per la campanya que han fet els jugadors», els quals han estat líders durant gairebé tota la temporada.

Eric Hasspacher elogia tant el cos tècnic i els jugadors, els principals responsables d’aquest històric ascens. «Tenim un gran entrenador i una gran plantilla. Hi ha molta gent amb experiència, molt de talent a l’equip. Hi ha algun jugador que ha estat a la Selecció Espanyola, d’altres que han vingut del Sant Pere i Sant Pau, és una molt bona plantilla i molt compensada», diu.

Si tot els surt com desitgen, el president assegura que «mirem la nova categoria amb molt de respecte i il·lusió. És un somni. Ho veiem amb humilitat. Si ens esforcem, farem un paper decent a la Superlliga 2», tot finalitzant que «si tot va bé i es pot consolidar aquest ascens, serà una plantilla que no desentonarà a la categoria. No dic que hagi de fer un gran paper, ja que patirem molt, però serem capaços de donar guerra».

tracking