Diari Més

La Federació proposa un 'play-off' de Segona B del 18 al 26 de juliol

També ha ofert les pautes per tornar a competir

El CD Castellón disputarà el 'play-off' i els seus jugadors han començat a entrenar per preparar-se

La Federació proposa un 'play-off' de Segona B del 18 al 26 de juliolCD Castellón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va proposar aquest dilluns que el play-off de Segona Divisió B comenci el dissabte 18 de juliol i conclogui el diumenge 26, a l’espera de les autoritzacions de les autoritats sanitàries.

El projecte de l’RFEF preveu que la primera eliminatòria per a decidir l’ascens a Segona A es jugui els dies 18 i 19 de juliol, amb quatre partits cada dia, i que la segona es resolgui el dimecres dia 22, també amb quatre enfrontaments. L’eliminatòria final amb dos partits seria el diumenge 26 de juliol.

Les dates plantejades per a les eliminatòries d’ascens de Tercera a Segona B s’allargarien del 18 al 25 de juliol, amb la possibilitat de disputar la fase addicional entre l’1 i el 9 d’agost. La tornada a la competició es dividirà entre quatre fases, per a assegurar la seguretat dels futbolistes.

A més, l’RFEF exigirà a tots els clubs diverses mesures de prevenció i control de la salut, com ara omplir un qüestionari de salut, fer-se un test abans d’entrenar i un altre abans de jugar i aïllar-se en cas de donar positiu.

tracking