Diari Més

Gerard Oliva renova amb el Nàstic per una campanya més una opcional

El davanter compleix, d’aquesta manera, amb el seu somni de formar part de la plantilla que intentarà l’ascens a Segona A

Oliva celebra un gol contra l'Ebro acompanyat de David Goldar.

Gerard Oliva renova amb el Nàstic per una campanya més una opcionalGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Oliva continuarà sent grana. El davanter de Riudecanyes ha signat la seva renovació en un contracte que s’allargarà fins al 30 de juny del 2021 més una altra temporada opcional. El futbolista compleix, d’aquesta manera, amb el seu somni, que no era un altre que el de formar part de la plantilla que ha d’intentar l’ascens a Segona Divisió A.

Oliva volia continuar a Tarragona i el Nàstic tenia la intenció de comptar amb el futbolista el pròxim curs. Per tant, l’acord ha estat ràpid. El davanter centre i el club grana feia algunes setmanes que estaven negociant, però va ser el passat divendres quan van arribar a un acord definitiu. El jugador comptava amb altres propostes, també interessants, encara que la seva primera opció sempre havia estat la de continuar a la ciutat tarragonina. A prop de casa i en un club al qual li estava molt agraït per l’oportunitat d’estar en un dels top de Segona Divisió B.

Oliva finalitzava contracte aquest 30 de juny, encara que ja fa dies que va acabar la seva tasca al Nàstic. En el moment en el qual la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va donar per finalitzat el campionat de Segona Divisió B, els jugadors havien de començar a pensar en els seus nous projectes. Oliva era un dels cinc que acabava vinculació amb els grana, juntament amb Bernabé Barragán, Javi Márquez (queden lliures), Fran Carbia i Fausto Tienza (han de tornar als seus equips d’origen, perquè estaven cedits).

Un acord ràpid

En l’horitzó del de Riudecanyes tan sols hi havia el Nàstic com a opció per a continuar amb la seva carrera. Per això, l’acord ha arribat tan aviat. La resta de clubs de la categoria, en general, estan esperant que passi el temps per a poder negociar en millors condicions les renovacions, amb el perill de fuga que això pot suposar. En el cas d’Oliva, però, el Nàstic tenia ben clar que era un futbolista prioritari i que no podia escapar-se.

L’afició ha après a estimar a un jugador que no va poder tenir el protagonisme esperat en la seva arribada a Tarragona. Va aterrar amb molèsties i no va acabar d’estar a punt fins a mitjans del mes de desembre, quan va començar a guanyar-se el lloc i va acabar convertint-se en titular indiscutible. Toni Seligrat li va donar tota la confiança del món i el jugador va respondre.

Tretze partits va disputar en el campionat de Lliga 2019-20, en els quals va aconseguir anotar tres dianes. Dues d’elles van ser contra l’Ebro en la golejada al Nou Estadi (4-1) i, l’altra, en el següent partit a Cornellà (1-1), que li va servir al Nàstic per poder sumar un punt en un dels camps més complicats de la categoria. Amb Oliva i Pedro Martín, la posició de 9 està coberta i el Nàstic no té previst realitzar més moviments en aquest sentit.

tracking